Elizabeth Hurley: Ποζάρει στα 56 της με μαύρο μπικίνι δείχνοντας το αψεγάδιαστο σώμα της

22.07.2021
Elizabeth Hurley: Ποζάρει στα 56 της με μαύρο μπικίνι δείχνοντας το αψεγάδιαστο σώμα της
Με τόσα μπικίνι που έχει η Elizabeth Hurley, είναι δύσκολο να φανταστείς ότι έχει μόνο ένα αγαπημένο. Αλλά, κι όμως! Είναι και αυτή άνθρωπος σαν εμάς.

Η 56χρονη Εlizabeth, ανέβασε νέες φωτογραφίες στο Instagram λέγοντας ότι το Νο 1 μπικίνι της είναι ένα μικροσκοπικό μαύρο μαγιό της σειράς Elizabeth Hurley Beach που σχεδιάζει η ίδια. «Επιτέλους! Το αγαπημένο μου μαύρο μπικίνι έφτασε. Το slinky Ebony Bikini σας περιμένει στο ElizabethHurley.com », έγραψε στη λεζάντα. Στις φωτογραφίες, η Liz ποζάρει φορώντας το μαύρο της μπικίνι με χρυσές λεπτομέρειες και φαίνεται εκπληκτική. Οι κοιλιακοί και τα πόδια της δε, είναι σαν να ανήκουν σε άγαλμα.

Οι φαν της ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών διάσημων προσώπων. «Εντάξει, αλλά έρχεται και σώμα μαζί με το μπικίνι;», έγραψε στα σχόλια η Gigi Levangie ενώ η Irina Shayk έβαλε emoticon με φωτιές και καρδούλες.

Το γυμνασμένο σώμα της εννοείται ότι δεν έρχεται αυτόματα με την παραγγελία, αλλά η Elisabeth έχει αποκαλύψει τη συμβατική ρουτίνα γυμναστικής της που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Liz είναι πραγματικά δραστήρια, αλλά δεν θα την βρεις να ιδρώνει στο γυμναστήριο. Μάλιστα έχει δηλώσει ότι δεν κάνει «την καθαυτής γυμναστική», προσθέτοντας «αλλά είμαι πολύ δραστήρια». Αυτό για την Elizabeth, σημαίνει 30 λεπτά βόλτες με τα σκυλιά της που είναι «αρκετά γρήγορα για να ανεβάσω τον καρδιακό μου ρυθμό και την φυσική κατάσταση». Eπίσης κάνει βαθιά καθίσματα την ώρα που βουρτσίζει τα δόντια της το πρωί.

«Κάνω πολλές ασκήσεις, αλλά πραγματικά η κηπουρική είναι το κάτι άλλο όπως το να κόβω ένα φράκτη από θάμνους ή να χρησιμοποιώ το αλυσοπρίονο μου για να κόψω ένα δέντρο», είπε σε συνέντευξη της στο Extra.

Όταν δεν κόβει δέντρα με αλυσοπρίονο (!) ή δεν περπατά με τα σκυλιά της, η Εlizabeth κάνει γιόγκα και πιλάτες, αλλά το κάνει συνήθως όταν είναι σε διακοπές και έχει περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο.

Τρώει επίσης πολύ καλά. «Μου αρέσει το απλό, φυσικό, εύκολο φαγητό. Δεν μου αρέσουν πολύ τα φαγητά με χημικές ουσίες ή πρόσθετα», έχει πει στο The Cut.