Jennifer Aniston: Τα 4 πράγματα που κάνει κάθε πρωί για να την κρατήσουν δραστήρια όλη την ημέρα

02.08.2021
Jennifer Aniston: Τα 4 πράγματα που κάνει κάθε πρωί για να την κρατήσουν δραστήρια όλη την ημέρα
H Jennifer Aniston δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ κάτι που θα μπορούσε να πιστωθεί στην προσεκτική πρωινή της ρουτίνα. Κάνοντας απλά πράγματα, η Anniston ακολουθεί μια εύκολη ρουτίνα που την κρατά για χρόνια χαρούμενη και σε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μιλώντας στο Ε! Entertainment, η σταρ του The Morning Show αναφέρει λεπτομερώς τι κάνει κάθε πρωί.

1. Διαλογίζεται και κρατάει ημερολόγιο

«Διαλογισμός, αυτό δεν θέλει σκέψη», λέει. «Επίσης, κρατάω ημερολόγιο και αν δεν το κάνω αυτό απογοητεύομαι». Μια έρευνα δείχνει ότι το να ξεκινάς τη μέρα σου πιο προσεκτικά όπως η Anniston σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να έχεις μια καλύτερη μέρα, αντί να ξεκινάς τη μέρα σου από το τηλέφωνο και να σερφάρεις στα social media.

2. Δεν ξεχνά τον καφέ της

H Aniston προσθέτει τον καφέ στην πρωινό της πρόγραμμα, θεωρώντας τον ένα από τα βασικά συστατικά της ρουτίνας της, καθώς την τονώνει και της χαρίζει λάμψη . «Αυτό είναι ένα είδος τελετουργίας: Καφές, διαλογισμός, καφές, ανάλογα με τη σειρά», λέει.

3. Πηγαίνει βόλτα τα σκυλιά της

Ως μαμά τριών σκύλων (Clyde, Sophie και Lord Chesterfield), μία από τις πρωινές της δουλειές είναι να τα πηγαίνει κάθε μέρα για περπάτημα.

4. Περνάει την πρώτη της ώρα χωρίς να κάτσει στην οθόνη

Κάτι που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε και εμείς, ξεχνώντας το τηλέφωνό μας για τις πρώτες μία ή δύο ώρες της ημέρας. Πιο εύκολο να το λες θα μας πεις, αλλά, είναι μια συνήθεια για την οποία ορκίζεται η Anniston.

«Χωρίς τηλέφωνα, χωρίς email, χωρίς γραπτά μηνύματα και χωρίς social media. Δεν κοιτάζω τίποτα από αυτά για μια ολόκληρη ώρα ή και μιάμιση», λέει η ηθοποιός. «Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το κάνετε για μια εβδομάδα, δεν θα πιστεύετε τη διαφορά» λέει. Για να δούμε Jennifer….