Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

01.09.2021
Νίκος Οικονομόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
"Χωρίς λόγια" αλλά με χαμόγελο που "έλεγε" πολλά.

Πριν από μέρες περίπου έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών που προέκυψαν από τον κορονοϊό με τον οποίο είχε διαγνωσθεί μερικές μέρες νωρίτερα.

Λίγες μέρες αργότερα ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε εξιτήριο και έκανε μάλιστα την πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία του, μέσα από την οποία ευχαριστούσε τους γιατρούς που τον φρόντισαν και τον κόσμο όλο για τις άπειρες ευχές που δέχτηκε στο πλαίσιο αυτής της περιπέτειας.

Σήμερα, προφανώς νιώθοντας πολύ καλύτερα, θέλησε να μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία του μετά το συμβάν και το έκανε με ένα story. Στο βίντεο που μοιράστηκε κοιτούσε τον φακό, χαμογελούσε αλλά δεν μίλησε καθόλου. Δεν χρειάστηκε.

%PHOTO1%

Να ευχηθούμε "Περαστικά" και να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί μέχρι τώρα και σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει όταν «παίρνει τα σχετικά μέτρα», μιλώντας για αντισηπτικά και προφυλάξεις παντός είδους. Προφανώς δεν ήταν αρκετές.

Αν γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω, θα θυμηθούμε επίσης ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία την εποχή του Covid.

«Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα», είχε πει συγκεκριμένα.