Η Rihanna απέσυρε την αγωγή εναντίον του πατέρα της

09.09.2021
Η Rihanna απέσυρε την αγωγή εναντίον του πατέρα της
Η τραγουδίστρια έχει εδώ και καιρό τεταμένη σχέση με τον πατέρα της

Η Rihanna απέσυρε την αγωγή που είχε κάνει στον πατέρα της, εβδομάδες πριν βρεθούν στο δικαστήριο. Η τραγουδίστρια είχε κατηγορήσει τον πατέρα της, Ronald Fenty, για κατάχρηση του ονόματός της προς όφελος της δικής του εταιρείας ψυχαγωγίας και το 2019 τον μήνυσε για ψευδή διαφήμιση και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Είπε επίσης ότι είχε προσπαθήσει να την κλείσει σε tour στο εξωτερικό χωρίς άδεια.

Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά η Rihanna κατέθεσε αίτηση να απορριφθεί η υπόθεση. Δεν αναφέρθηκε κανένας λόγος, αλλά δημοσιεύματα των αμερικανικών ΜΜΕ υποδηλώνουν ότι κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πατέρα της και τον επιχειρηματικό του σύντροφο. Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της και ένας άλλος άνδρας, ο Moses Perkins, δημιούργησαν μια εταιρεία που ονομάζεται Fenty Entertainment, η οποία επανειλημμένα ισχυρίστηκε ότι συνδέεται με τη Rihanna. Σε δικαστικά έγγραφα, οι δικηγόροι της ανέφεραν: "Ο κ. Fenty και ο Perkins χρησιμοποίησαν αυτά τα ψέματα σε μια δόλια προσπάθεια να ζητήσουν εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους τρίτους με αντάλλαγμα την ψευδή υπόσχεση ότι είχαν εξουσιοδοτηθεί να ενεργούν για λογαριασμό της Rihanna". Ισχυρίστηκαν ότι η Fenty Entertainment προσπάθησε να κλείσει μια περιοδεία 15 ημερών στη Λατινική Αμερική αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και shows στο Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας, χωρίς τη γνώση της Rihanna.

Jessica Chastain: Το φιλί από παντρεμένο ηθοποιό στο κόκκινο χαλί

Επιπλέον, ισχυρίστηκαν ότι ο Ronald Fenty προσπαθούσε να επωφεληθεί από το εμπορικό σήμα "Fenty", το οποίο η Rihanna έχει χρησιμοποιήσει για πολλές επιχειρηματικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σειράς καλλυντικών της, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, Fenty Beauty. Η τραγουδίστρια, η οποία είναι η πλουσιότερος μουσικός του κόσμου, είχε εδώ και καιρό μια τεταμένη σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε αλκοολισμό και τοξικομανία στο παρελθόν.