Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα - Σε ποιο σόου θα τη δούμε και σε ποια θέση;

10.09.2021
Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα - Σε ποιο σόου θα τη δούμε και σε ποια θέση;
Ετοιμάζει βαλίτσες η Καλομοίρα.

Η Καλομοίρα Σαράντη υπήρξε μία από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες της ελληνικής σόουμπιζ και παραμένει, παρόλο που εδώ και χρόνια ζει στο εξωτερικό.

Παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών πια η Καλομοίρα ζει με την οικογένειά της στην Αμερική αλλά οι σχέσεις της με την Ελλάδα παραμένουν θερμότατες, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ τη διάθεσή της να επιστρέψει στην πατρίδα.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο δρόμος για την επιστροφή (έστω και πρόσκαιρη) έχει ανοίξει και έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Mega Καλημέρα" σήμερα το πρωί, η Καλομοίρα έχει δεχτεί από το καλοκαίρι μία πρόταση από το Dancing with the Stars του Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, μάλιστα, η πρόταση αφορά σε θέση στην κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά νύφη: Οι φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο που δεν είχες δει

Θυμίζουμε ότι το σόου θα παρουσιάζει φέτος η Βίκυ Καγιά με πιθανότατη ημερομηνία πρεμιέρας τη 10η Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με τη Μαρία Αντωνά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» μεταξύ των διαγωνιζομένων θα δούμε τους Βασιλική Μιλλούση, Σταύρο Βαρθαλίτη και ο Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ενα αναμονή επιβεβαίωσης και εξελίξεων λοιπόν!