Jennifer Aniston: Εξομολογήθηκε τη σχέση αγάπης – μίσους με το εμβληματικό κούρεμα της Rachel στο Friends

12.09.2021
Jennifer Aniston: Εξομολογήθηκε τη σχέση αγάπης – μίσους με το εμβληματικό κούρεμα της Rachel στο Friends
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Jennifer Aniston λάνσαρε τη νέα της σειρά ομορφιάς, LolaVie, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram που ναι μεν έδειχνε το πρόσωπό της αλλά έδινε έμφαση στα μαλλιά. Τώρα, έφτασε το πρώτο (και μέχρι στιγμής μοναδικό) προϊόν του brand, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι υποπτεύονταν: η σταρ των Friends έχει στρέψει την προσοχή της στη φροντίδα των μαλλιών.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, αυτό το νέο προϊόν είναι ένα detangler (για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών), το οποίο υπόσχεται να είναι «ο καλύτερος φίλος που χρειάζεσαι καθημερινά (που σε υποστηρίζει πάντα και θέλει να σε βλέπει να γίνεσαι πιο δυνατή με την πάροδο του χρόνου)». Σύμφωνα με την Aniston, το λανσάρισμα είναι επίσης εμπνευσμένο από τα δικά της «δύσκολα διαχειρίσιμα μαλλιά», και ιδιαίτερα από το κούρεμα που, κάποτε στη δεκαετία του '90, ενέπνευσε χιλιάδες επισκέψεις στο κομμωτήριο:αυτό της Rachel.

Jennifer Aniston: Θυμάσαι πώς ήταν πριν από την πλαστική στη μύτη; [photos]

«Με τα χρόνια, μία το αγαπούσα και μία δεν το αγαπούσα», λέει για το συγκεκριμένο χτένισμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Refinery29. «Σε αυτό το σημείο, απλά εκτιμάς την ιστορία ενός τόσο απλού πράγματος όπως το κούρεμα. Πριν από είκοσι χρόνια, έκατσα στην καρέκλα αυτού του κομμωτή (Chris McMillan) ο οποίος είπε: «Τι θα κάνουμε μαζί σου;» Τότε απλά μου έκοψε τα μαλλιά και κατέληξα σε αυτό το κούρεμα».

«Πριν από αυτό, δεν είχα ποτέ κάποιο κούρεμα για το οποίο να έπαιρνα κομπλιμέντα», προσθέτει. «Μου άρεσε πολύ ... όταν ο Chris του έδωσε αυτό το στιλ».

Ωστόσο, δεν ήταν ένα εύκολο κούρεμα όπως εξομολογείται. «Εκεί εμφανίστηκε η σχέση αγάπης-μίσους για αυτό το κούρεμα», συνεχίζει η Aniston. «Δεν έχω κανένα ταλέντο στο να χτενίζω τα πολύ κυματιστά και δύσκολα διαχειρίσιμα μαλλιά μου. Μου πήρε χρόνια και τελικά αυτό με οδήγησε εδώ ».

Τρία βήματα για να αποκτήσεις τα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston

Ανακοινώνοντας το λανσάρισμα του detangler σε ανάρτηση της στο Instagram στις 8 Σεπτεμβρίου, η Aniston έγραψε επίσης ότι «υπάρχουν πολλά περισσότερα (προϊόντα) που θα έρθουν». Στα σχέδια της LolaVie υπάρχουν και άλλα προϊόντα ομορφιάς, όπως: «Λοσιόν για πρόσωπο και σώμα, μη φαρμακευτικά σαπούνια για πρόσωπο και σώμα, μη φαρμακευτικά παρασκευάσματα για την περιποίηση του δέρματος, τζελ μπάνιου, αποσμητικό, και προϊόντα περιποίησης μαλλιών».

Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στο LolaVie's Glossing Detangler παρακάτω.