Gwyneth Paltrow: Το σχόλιο της για τη φωτογραφία του πρώην της, Ben Affleck, με την Jennifer Lopez

13.09.2021
Gwyneth Paltrow: Το σχόλιο της για τη φωτογραφία του πρώην της, Ben Affleck, με την Jennifer Lopez
Φαίνεται ότι όλες έχουμε μια εμμονή με τις φωτογραφίες των Bennifer από το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί. Ακόμα και η πρώην του, Gwyneth Paltrow. Δες το σχόλιο της και θα καταλάβεις!

Η Gwyneth Paltrow σχολίασε μια από τις εκπληκτικές φωτογραφίες του 49χρονου πρώην της Ben Affleck, που επισημοποίησαν τη σχέση του με την 52χρονη Jennifer Lopez και μάλιστα στο κόκκινο χαλί! Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 10 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα της ταινίας The Last Duel του Ridley Scott, στην οποία ο Affleck συμπρωταγωνίστησε με τον παιδικό του φίλο Matt Damon. Η 48χρονη ιδρύτρια του Goop, η οποία έβγαινε με τον Ben στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες ανθρώπους που σχολίασαν τις φωτογραφίες, γράφοντας «Εντάξει, αυτό είναι χαριτωμένο» κάτω από μια φωτογραφία που δημοσίευσε η στυλίστρια της Jen, Mariel Haenn.

Όπως ίσως γνώριζαν οι fans, η Gwyneth είναι επαγγελματίας στη διατήρηση καλών σχέσεων με τους πρώην της. Mάλιστα έκανε της μόδας τον όρο «συνειδητή αποσύνδεση» από τότε που χώρισε από τον πρώην σύζυγό της και frontman των Coldplay, Chris Martin.

Πριν από το γάμο της, η Gwyneth γνώρισε τον Βen σε ένα πάρτι το 1997 και άρχισαν να βγαίνουν αργότερα μέσα στο ίδιο έτος. Το δίδυμο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Shakespeare in Love του 1998 ενώ ήταν πολύ ερωτευμένο μεταξύ του. Δυστυχώς, είχαν χωρίσει όταν εκείνη κέρδισε το Όσκαρ Α 'Γυναικείου Ρόλου για την πετυχημένη ταινία το 1999, ωστόσο ευχαρίστησε τον «φίλο» της Ben κατά την ομιλία της στην απονομή των βραβείων. Το ζευγάρι αναζωπύρωσε το ειδύλλιό του όταν πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία Bounce, αλλά χώρισε για τα καλά στα τέλη του 2000.

Μέσα στα χρόνια, η Gwyneth άφηνε να εννοηθεί σε συνεντεύξεις της ότι ο Ben είχε θέματα που προκάλεσαν τον χωρισμό τους. Το 2003, είπε στην Diane Sawyer, «Ο Ben κάνει τη ζωή σκληρή για τον εαυτό του. Έχει πολλές επιπλοκές και ξέρετε, είναι πραγματικά υπέροχος τύπος. Ελπίζω λοιπόν να βάλει σε τάξη τον εαυτό του». Σε μια άλλη εμφάνισή της το 2015 στο The Howard Stern Show, είπε: «Δεν ήταν σε καλή στιγμή στη ζωή του για να έχει κοπέλα», αν και πρόσθεσε ότι ήταν «εξαιρετικά έξυπνος και πραγματικά, πολύ ταλαντούχος».