Ο Will Smith αποκαλύπτει ποιος ήταν ο χειρότερος ρόλος της ζωής του

10.10.2021
Ο Will Smith αποκαλύπτει ποιος ήταν ο χειρότερος ρόλος της ζωής του
"Είναι ένα αγκάθι"

Ο Will Smith αποκάλυψε τη χειρότερη ταινία που πιστεύει ότι πρωταγωνίστησε ποτέ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 76 τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αλλά μία ξεχώρισε ως κακή εμπειρία για τον ίδιο.

"Οι ερωτικές σκηνές με την Jennifer Aniston ήταν μαρτύριο"

Στη σειρά "Actually Me" του GQ, ο Smith ρωτήθηκε: "Κατά τη γνώμη σας, ποια είναι η χειρότερη και καλύτερη ταινία του Will Smith;", στο οποίο απάντησε: "Για το ποια είναι η καλύτερη, νομίζω ότι είναι μια ισοπαλία μεταξύ του Men in Black και του Pursuit of Happyness. Για διαφορετικούς λόγους, αυτές είναι οι δύο σχεδόν τέλειες ταινίες. Για το χειρότερο, δεν ξέρω, το Wild Wild West είναι ένα αγκάθι. Το να βλέπω τον εαυτό μου με δερμάτινες περισκελίδες δεν μου αρέσει ".

Στην ταινία "Men in Black", ο Smith πρωταγωνιστεί μαζί με τον Tommy Lee Jones ως πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης που εποπτεύει την εξωγήινη ζωή στη Γη. Στην ταινία "The Pursuit of Happyness" ο Smith έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως άστεγος πωλητής.

Kate Hudson: Το απίθανο βίντεο που μοιράστηκε για τα γενέθλια της κόρης της

Στην ταινία Wild Wild West του 1869, ένας κυβερνητικός πράκτορας και ένας ομοσπονδιακός πράκτορας προσπαθούν να αποτρέψουν τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ.

Στο site αξιολόγησης ταινιών Rotten Tomatoes, η ταινία έχει βαθμολογία έγκρισης 17%. Η κριτική της ταινίας λέει: "Μανιακή και σε μεγάλο βαθμό χωρίς γέλια, το Wild Wild West είναι μια περίεργη αστοχία, στην οποία δόθηκε μεγαλύτερη προσοχή στα ειδικά εφέ παρά στο σενάριο».