Αλεξάνδρα Ούστα: Πώς αντιδρά όταν την αποκαλούν "η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά"

10.10.2021
Αλεξάνδρα Ούστα: Πώς αντιδρά όταν την αποκαλούν "η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά"
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομή "Love it"

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με τον Σάκη Μπουλά αλλά και στο ότι την αποκαλούν "η τελευταία σύντροφός του".

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την περιπέτεια

Η ηθοποιός αρχικά είπε για τον εκκλιπόντα ηθοποιό: "Κρατάω όλα τα καλά πράγματα, που πήρα και προχωράμε. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος της τελευταίας συντρόφου του Μπουλά. Παρόλο που έχω κάνει πολλά πράγματα στην ζωή μου, δεν ξέρω τι μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγματα, πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια".

Πασχάλης: Τι είπε μετά τη σύλληψη του και το αυτόφωρο (βίντεο)

Στην συνέχεια, μίλησε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος λέγοντας: "Λυπάμαι πολύ για όλα τα γεγονότα, που έχουν συμβεί και νομίζω πως μετά από όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορώ να πω πως στο ξεκίνημα της καριέρας μου βίωσα παρόμοιες καταστάσεις".

Ο θάνατος του Σάκη Μπουλά
Πριν το θάνατα του, ο Σάκης Μπουλάς πάλευε με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του πρόσωπα που τον στήριζαν και τον αγαπούσαν. Σε συνέντευξη του είχε πει: “Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε. Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα, είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα”.

Η σχέση με την Αλεξάνδρα Ούστα
Η Αλεξάνδρα με τον Σάκη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας” το 2007, όπου πρωταγωνιστούσαν. Άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον έλεγαν πως: “Με την Αλεξάνδρα ο Μπουλάς είναι πολύ ερωτευμένος”.