Μαρία Ηλιάκη: "Με τον Νίκο Moυτσινά δεν θέλω να μιλήσω. Ούτε μήνυμα δεν μου έστειλε"

13.10.2021
Μαρία Ηλιάκη: "Με τον Νίκο Moυτσινά δεν θέλω να μιλήσω. Ούτε μήνυμα δεν μου έστειλε"
Όσα είπε η παρουσιάστρια στο "Mega Καλημέρα"

Καλεσμένη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα” βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας για τον σύζυγό της, την επαγγελματική της πορεία αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου.

"Είχα κατάθλιψη με αγωγή, την ίδια στιγμή έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα"

Αρχικά, η παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της λέγοντας: "Ήταν πολύ δύσκολο. Είχα πολλές ορμονολογικές διαταραχές. Πολλούς εμετούς, ναυτίες, όλα αυτά τα ωραία. Τα παραείχα. Νοσηλεύτηκα 3 φορές στο νοσοκομείο. Είχα υπερέμεση κύηση. Είναι πολύ βαρύ. Αφυδατώνεσαι. Ήμουν μέσα-έξω στα νοσοκομεία. Ήμουν μόνη μου γιατί ο γιατρός μου είχε πει πως δεν έπρεπε να έχω επαφή με κόσμο για να μην κολλήσω τίποτα”.

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαυρίδη: «Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου»

Για την επαγγελματική της πορεία, η Μαρία Ηλιάκη είπε: "Κάποια στιγμή θα γυρίζαμε από την Ελβετία. Ενώ είχα προτάσεις τα προηγούμενα χρόνια, είχα άλλες προτεραιότητες. Υπάρχει κάτι καθημερινό που μου είχαν προτείνει αυτά τα χρόνια, το απέρριψα και το μετάνιωσα”.

Σχετικά με το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: "Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το 'Ξαναδέστε τους'. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά, αλλά καλά όλα. Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο. Παρέμεινε η επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει. Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, το λέει κι αυτός, είναι το παράπονό του, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω”.