Lady Gaga: Η απίστευτη αντίδραση του κομμωτή της όταν του ζήτησε να βάψει καστανά τα μαλλιά της για την ταινία House of Gucci

09.12.2021
Lady Gaga: Η απίστευτη αντίδραση του κομμωτή της όταν του ζήτησε να βάψει καστανά τα μαλλιά της για την ταινία House of Gucci
Ο προσωπικός κομμωτής της Lady Gaga, Frederic Aspiras, μίλησε πρόσφατα για τη συνεργασία του μαζί της στην ταινία House of Gucci. Oι δύο τους έχουν συνεργαστεί για πάνω από 12 χρόνια σε μια σειρά looks, όπως το πλατινέ ξανθό που ήταν για χρόνια σήμα κατατεθέν της Gaga.

Σε συνέντευξή του στο People, ο Aspiras αποκάλυψε ότι πριν από τα γυρίσματα, όταν η Gaga του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά της καστανά, εκείνος «τρελάθηκε» και «έκλαιγε» μετά από την «παραγγελία» της.

«Ξαναβάψαμε τα αληθινά της μαλλιά, από πλατινέ - που είναι το σήμα κατατεθέν της - σε καστανά, μήνες πριν από τα γυρίσματα της ταινίας, μόνο και μόνο για να αισθανθεί ότι είναι μέσα στον χαρακτήρα», είπε.

House of Gucci: Οι κληρονόμοι του θρυλικού Οίκου Μόδας νιώθουν προσβεβλημένοι και απειλούν με μηνύσεις

«Ξαφνικά ήθελε να τα βάψει καστανά για να δει πώς θα είναι στον ρόλο. Και βγήκα εκτός εαυτού. Έκλαιγα. Είπα: “Είσαι σίγουρη γι' αυτό;”. “Είπε κάτι σαν, ναι”. Και τα βάψαμε καστανά», πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης Ridley Scott αρχικά ήθελε μόνο δύο περούκες και ένα make-up look για να αποδώσει την ιστορία του χαρακτήρα που υποδύθηκε η Gaga, την Patrizia Reggiani, αλλά ο Aspiras ζήτησε μια σειρά από περούκες, συμπεριλαμβανομένης μιας περμανάντ της δεκαετίας του '80, η οποία βοήθησε στο να φαίνεται μεγάλη ηλικιακά η Gaga.

Ωστόσο, το μόνο αίτημα της Gaga για την εμφάνισή της, ήταν: «Δεν θέλω να δω την Gaga στην οθόνη», όπως είπε ο Αspiras στο Variety. «Ακούγεται εύκολο, αλλά δεν ήταν» πρόσθεσε.

Χωρίς ο Aspiras να έχει στη διάθεση του φωτογραφίες της Reggiani από τη συγκεκριμένη εποχή, ανέλαβε την πρόκληση να αναδημιουργήσει μια Ιταλίδα εκείνης της ηλικίας, «διαβάζοντας βιβλία και μιλώντας με ανθρώπους που ζούσαν στην Ιταλία εκείνη την εποχή». Πήρε επίσης έμπνευση από την Lollobrigida και την Sophia Loren.

Lady Gaga: "Ζούσα σα το ρόλο μου στο 'House of Gucci' για περισσότερο από ένα χρόνο"

Η διαδικασία για τη μεταμόρφωση της Gaga διήρκεσε πέντε μήνες και με αποτέλεσμα δέκα περούκες και έναν κατάλογο 500 σελίδων, που περιγράφει λεπτομερώς τα χτενίσματα – κάτι που ο Aspiras θεωρεί ως «έργο πάθους».