Mariah Carey: Το απίστευτο ποσό που βγάζει κάθε χρόνο από το "All I Want for Christmas is You"

22.12.2021
Mariah Carey: Το απίστευτο ποσό που βγάζει κάθε χρόνο από το "All I Want for Christmas is You"
Το τραγούδι του 1994 έχει γίνει πλέον ύμνος για τα Χριστούγεννα

Η Mariah Carey έχει γίνει με το δικό της τρόπο μέρος της χριστουγεννιάτικης παράδοσης, με το εορταστικό τραγούδι της, "All I Want for Christmas is You". Καθώς η δημοτικότητά του εκτοξεύεται αυτές τις μέρες, πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται τι έσοδα φέρνει το συγκεκριμένο τραγούδι στην σταρ.

Πώς στόλισαν φέτος οι celebrities;

Η 52χρονη τραγουδίστρια έγραψε το τραγούδι όταν ήταν μόλις 24 ετών το 1994. Ήταν μέρος του πρώτου της χριστουγεννιάτικου άλμπουμ, το οποίο είχε τεράστια επιτυχία εκείνη την εποχή. Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν αναμφίβολα το "All I Want for Christmas is You", και έχει γίνει τόσο συνώνυμο με την περίοδο των γιορτών όπως τα τραγούδια "Jingle Bell Rock", "Rockin Around the Christmas Tree" και "Frosty the Snowman". Από το 1994, το τραγούδι έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως το "Love Actually" και έχει διασκευαστεί ακόμη και από άλλους καλλιτέχνες όπως οι Ariana Grande, CeeLo Green, My Chemical Romance, Kylie Minogue, Mumford and Sons καθώς και η Shania Twain.

Brad Pitt: Η επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη είναι αυτό που θέλεις να δεις σήμερα - Και, ναι, έρχεται μαζί με Bullock και Tatum

Μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού το 2019, όταν έφτασε στην κορυφή του Billboard Hot 100 για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του, το Celebrity Net Worth υπολόγισε ότι η Carey παίρνει κάπου μεταξύ 600.000 και 1 εκατομμύριο δολάρια κάθε Δεκέμβριο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι κερδίζει ετησίως 380.000 αγγλικές λίρες από το τραγούδι, αν και είναι δύσκολο να εξακριβωθεί το ποσό, καθώς η Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων προστατεύει τα μέλη της και δεν δίνει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Η τραγουδίστρια λαμβάνει επίσης χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο από τις υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify και το χριστουγεννιάτικο τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή των playlists ήδη από τον Νοέμβριο.