Αυτοκτόνησε ο γιος της Sinead O' Connor - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις στο Twitter

08.01.2022
Αυτοκτόνησε ο γιος της Sinead O' Connor - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις στο Twitter
Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες.

Τραγικές στιγμές για την πολύπαθη τραγουδίστρια που έγινε διάσημη μέσα από την τεράστια επιτυχία της "Nothing compares to you" (1990), όμως σε προσωπικό επίπεδο ταλαιπωρήθηκε πολύ από τους δαίμονές της, προσπαθώντας επανειλημένα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Φαίνεται ότι και ο γιος της, Shane, είχε ανάλογες σκοτεινές σκέψεις και τον τελευταιό καιρό νοσηλευόταν σε ίδρυμα προκειμένου να τιθασεύσει τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε. Βρήκε, όμως τρόπο και ξέφυγε από εκεί, εξαφανίστηκε και τελικά, δύο μέρες μετά, βρέθηκε νεκρός.

Η ίδια η O'Connor ενημέρωσε τον κόσμο με post στο Twitter.

"Ο όμορφος γιος μου, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να βάλει τέλος τον επίγειο αγώνα του σήμερα και βρίσκεται πια με τον Θεό. Μακάρι να ηρεμήσει εν ειρήνη και μακάρι κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Ας έχεις γαληνέψει"

Το πρώτο σχετικό μήνυμα που ανάρτησε για τον γιο της η Sinead ήταν στις 6 Ιανουαρίου και είχε παραλήπτη τον ίδιο αλλά και όποιον μπορεί να ήταν μαζί του!

"Αυτό είναι ένα μήνυμα για τον γιο μου, Shane. Shane, δεν είναι αστείο πια αυτό με την εξαφάνισή σου. Έχω τρελαθεί από τον φόβο. Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις το σωστό και να παρουσιαστείς στον σταθμό Gardai; Αν είσαι με τον Shane κάλεσε τον Gardai για τη δική του ασφάλεια".

Λίγες ώρες αργότερα είχαμε και ένα δεύτερο τιτίβισμα στην προσπάθειά της να τον αποτρέψει να κάνει κακό στη ζωή του.

"Shane, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο πανέμορφο πρόσωπό σου για το τίποτα. Ο κόσμος μου θα κατέρρεε χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Σε παρακαλώ μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Πήγαινε στο Gadai και έλα να σε βάλουμε στο νοσοκομείο".

Η τραγουδίστρια, βέβαια, δεν είχε κρύψει την απορία της σχετικά με το πώς είναι δυνατό ένα παιδί που νοσηλεύεται με τάσεις αυτοκτονίας και θα έπρεπε να έχει 24/7 αυστηρή επιτήρηση κατάφερε και δραπέτευσε, μάλιστα μία εβδομάδα ύστερα από 2 απόπειρες!

Μια πραγματικά τραγική ιστορία με θύμα ένα 17χρονο που δεν κατάφερε να τιθασεύσει τους δικούς του δαίκμονες!