H Kate Hudson αποκάλυψε ότι βγήκε δύο διαφορετικά ραντεβού την ίδια μέρα

12.01.2022
H Kate Hudson αποκάλυψε ότι βγήκε δύο διαφορετικά ραντεβού την ίδια μέρα
Η ιστορία που μοιράστηκε μέσω Instagram

Σε ένα παιχνίδι "Truth or Drink" για τη σειρά βότκας της, King St. Vodka, η Kate Hudson ρώτησε τους ακόλουθούς της για την πιο ενοχλητική ιστορία ραντεβού τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε και τη δική της, αν και παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ντράπηκε για το απροσδόκητο βράδυ.

Lily Collins: Γιατί θέλει να ξεχάσει τη συνάντηση που είχε με την πριγκίπισσα Diana - Η φωτογραφία ντοκουμέντο

«Δεν ντράπηκα, απλώς πήγαινα από το ένα ραντεβού στο άλλο την ίδια ημερομηνία», είπε οηHudson. «Εμφανίστηκα με ένα ραντεβού και έφυγα με ένα άλλο».

Η Hudson και ο αρραβωνιαστικός της, Danny Fujikawa, άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Σεπτέμβριο του 2021. Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές τους με την 3χρονη κόρη τους, Rani Rose, στο Κολοράντο. Σε ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησε στο Instagram, οι τρεις τους κάθονται στο χιόνι μπροστά από μια καμπίνα, με τα παλτό και τις μπότες τους.

Η Hudson είναι επίσης μητέρα του Ryder Russell, του 17χρονου γιου της με τον πρώην σύζυγο Chris Robinson, και του Bingham "Bing" Hawn, του 10χρονου γιου της με τον πρώην αρραβωνιαστικό Matt Bellamy.