Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη και το λάθος παραλίγο να τα χαλάσει όλα

17.01.2022
Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη και το λάθος παραλίγο να τα χαλάσει όλα
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι στη Σύρο και σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" ο δημοφιλής ηθοποιός τον οποίο τηλεοπτικά βλέπουμε στη σειρά "Σκοτεινή Θάλασσα" του Mega αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για τη στιγμή που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

"Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Η έκπληξη όμως υπήρχε, δεν το περίμενε. Η πρόταση γάμου έγινε έναν χρόνο πριν από τον γάμο, στα γενέθλιά της σε μια παραδοσιακή ρομαντική ταβέρνα. Εκεί υπό τους ήχους δύο κανταδόρων της έδωσα το μονόπετρο.

Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα όχι μη'. Οπότε ήταν καντάδα, καντάδα, καντάδα και μετά 'α δεν το πιστεύω'» περιέγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει μιλήσει και για την άλλη γυναίκα στη ζωή του, τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, εξαιτίας της οποίας είχε αναπτύξει ένα επαγγελματικό κόμπλεξ, το οποίο, όμως, σιγά σιγά ελέγχει όλο και περισσότερο.

"Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου.