Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία φωτογραφία του γιου της να διαβάζει τα "νέα" του Σαββάτου

29.01.2022
Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία φωτογραφία του γιου της να διαβάζει τα "νέα" του Σαββάτου
Καμαρώνει και διαδικτυακά η περήφανη μητέρα.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, κυρίως σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της όμως και επί προσωπικού, φροντίζει να κρατά ενήμερους τους 244.000 followers της.

Η σημερινή της ανάρτηση είχε ως πρωταγωνιστή τον βενιαμίν της, τον ενός έτους Αντώνη - Παναγιώτη τον οποίο απαθανάτιση τη στιγμή που απολάμβανε την "Σαββατιάτικη ενημέρωσή του", όπως γράφει στη λεζάντα! Μία, πραγματικά, πολύ όμορφη φωτογραφία.

Ο νεαρός είναι το τέταρτο παιδί της Τζένης Μπαλατσινού με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, ενώ έχει ακόμη τρία, μεγαλύτερα, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αλεξάνδρα, την Αμαλία και τον Μάξιμο.

Μιλώντας, παλιότερα, στη Σόνια Ταλαντινού και το περιοδικό Glow, για τη μητρότητα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είχε παραδεχτεί ότι ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός της ζωής της.

"Τελικά, συνειδητοποιώ ότι απ’ όλους τους ρόλους της ζωής μου πάνω απ’ όλα είμαι μάνα!", είχε πει χαρακτηριστικά ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε την απόφαση του τέταρτου παιδιού με τα μεγαλύτερα παιδιά της η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε κατηγορηματικά: "Η αλήθεια και η αγάπη είναι ο πιο εύκολος και σωστός τρόπος. Ακολουθείς την καρδιά σου". Στη συνέχεια εξήγησε πως είναι τυχερή που μπορεί κι επικοινωνεί με τα παιδιά της σε αυτό το πλαίσιο. "Βέβαια, θέλει δουλειά, υπομονή κι επιμονή και συνέπεια λόγων και πράξεων", υπογράμμισε.