Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τα 1α γενέθλια του γιου της με τις πιο γλυκές φωτογραφίες

09.03.2022
Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τα 1α γενέθλια του γιου της με τις πιο γλυκές φωτογραφίες
«Μου έφερε χαρά και μαγεία»

Η Emily Ratajkowski γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Sylvester Apollo, μαζί με το σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, αναρτώντας μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram Story. «Χρόνια πολλά στο γλυκό μου αγόρι», έγραψε η ίδια, προσθέτοντας ότι η ημέρα της γέννησης του γιου της ήταν «η πιο μαγική μέρα της ζωής της», προτού προσθέσει ότι «μου έφερε χαρά και μαγεία που δεν είχα φανταστεί ποτέ».

Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει γιατί ήταν «τόσο προστατευτική» με τις εγκυμοσύνες της

Το μοντέλο μοιράστηκε επίσης μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του γιου της, γράφοντας «Μας αρέσει να είμαστε οι γονείς σου. Η αγάπη δεν αρχίζει καν να το περιγράφει».

Η ίδια ανήρτησε επίσης δυο φωτογραφίες με το γιο της και την ίδια να τον κρατάει στην αγκαλιά της, γράφοντας: "Πώς έγινα τόσο τυχερή;".

Η Ratajkowski είχε μιλήσει για το ότι ένιωσε «τόση ανακούφιση» αφού ανακάλυψε ότι περίμενε γιο, παρόλο που στην αρχή ήλπιζε για κόρη.

«Ήθελα μια κόρη στην αρχή, αλλά όταν έμαθα ότι έκανα γιο, ανακουφίστηκα τόσο πολύ. Επειδή πιστεύω ότι θα είχε ως αποτέλεσμα τη σεξουαλοποίηση πριν από την εφηβεία και να το γνωρίζω», εξήγησε.