Σπύρος Παπαδόπουλος: Το "Στην υγειά σας ρε παιδιά", η απιστία, ο Χαϊκάλης και το μωρό που... ξέχασε στο σούπερ μάρκετ

16.03.2022
Σπύρος Παπαδόπουλος: Το "Στην υγειά σας ρε παιδιά", η απιστία, ο Χαϊκάλης και το μωρό που... ξέχασε στο σούπερ μάρκετ
Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός κι ο Άλλος" και μίλησε -πραγματικά- για τα πάντα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν "μασάει" τα λόγια του γι΄αυτό και η συζήτηση μαζί του είναι πάντα ενδιαφέρουσα. Καλεσμένος των Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσου χθες βράδυ (15/3/2022) ο ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις τους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, προκαλώντας έκπληξη!

Μεταξύ των πολύ ενδιαφερόντων αποκαλύψεων που έκανε ξεχωρίζουμε τα όσα είπε για τη στάση του κόσμου απέναντι στις κατηγορίες του ελληνικού #metoo και την απιστία.

Το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου. Αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το ελληνικό #metoo, η ανθρωποφαγία και η ανθρωποφαγία

«Για συγκεκριμένα άτομα με ξάφνιασαν οι καταγγελίες. Από την άλλη όπως πάντα γίνεται, τώρα ο καθένας λέει τη γνώμη του, γίνανε και θλιβερά πράγματα, μια ωμοφαγία και ένας κανιβαλισμός και κυρίως από ανθρώπους του χώρου που δεν το περίμενα.
Δεν τολμάει κάποιος να πει ότι “πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης αλλά εγώ στεναχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο” και πέφτουν να τον φάνε. Πήγαν να τη φάνε τη Σμαράγδα (Καρύδη) όχι ξένοι άνθρωποι αλλά του χώρου σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν δεν ήταν αυτοί επιτυχημένοι άνθρωποι θα το κάνατε. Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι. Αυτό που με πείραξε πιο πολύ είναι για τους συναδέλφους μου. Με έχει πειράξει και αυτό με τον Παύλο Χαϊκάλη που ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός αναγκάστηκε να πάει στο χωριό του. Υπήρξαν καταγγελίες για όχι πολύ σπουδαία πράγματα γιατί η υποκρισία περισσεύει. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό, επειδή τα ξέρω κιόλας, κουταμάρες έκανε κατά τη γνώμη μου, κάποιες αστοχίες. Είπα και το λέω ακόμα ότι αν ανέβαζα έργο και είχα ρόλο θα τον έπαιρνα τον Παύλο και δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα ο κόσμος», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι ο απλός κόσμος έχει πραγματικά «θέμα» με όλα αυτά, φέρνοντας για παράδειγμα την εποχή που ο Παύλος Χαϊκάλης πολιτευόταν με τους ΑΝΕΛ και εκείνοι έπαιζαν μαζί σε παράσταση στο Άλσος.

«Εμείς παίξαμε με τον Παύλο πριν από δύο χρόνια στο Άλσος που γινόταν χαμός με τους ΑΝΕΛ. Εγώ δεν είδα κάτι, έβγαινε και έπεφτε το θέατρο», είπε συγκεκριμένα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η απιστία

Με αφορμή την τρέχουσα θεατρική του δουλειά «Sexy Laundry», όπου πρωταγωνιστεί με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και πραγματεύεται τις προσπάθειες ενός παντρεμένου ζευγαριού να αναστήσει την ερωτική σπίθα στη σχέση του, ο ηθοποιός μοιράστηκε αλήθειες για τις δικές του απιστίες, αλλά και για την απιστία που έχει δεχθεί ο ίδιος και πώς τη διαχειρίστηκε.

«Η απιστία τονώνει αυτόν που την κάνει σε μια σχέση! Δεν το έκανα όταν δεν πήγαινε καλά η σχέση μου. Αν έλεγα κάτι αν με ανακαλύπτανε θα ήταν “είναι αυτό που φαίνεται”. Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου, είμαι και ζώον λίγο σε αυτά. Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα, πήγα σε έναν βράχο στη θάλασσα, κάπνισα όλο το πακέτο και γύρισα πίσω και είπα εντάξει. Δεν το ξανανέφερα ποτέ πράγμα που δεν έκανε ποτέ κανείς σε μένα Σιγά σιγά το ξεπέρασα. Δεν κατανόησα τον λόγο, απλώς της άρεσε. Με πείραξε λίγο παραπάνω από το κανονικό γιατί τύχαινε να μην γουστάρω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο».

Το περιστατικό με το μωρό

Μιλώντας και για τον γιο που έχει από τον γάμο του με την Αθηνά Τσιλύρα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος περιέγραψε ένα απίθανο περιστατικό όπου τον είχε ξεχάσει στο σούπερ μάρκετα:

«Ήταν κοντά μας το σούπερ μάρκετ, πήρα το παιδί για να πάω να ψωνίσω, με το καρότσι. Το παιδί ήταν ενός χρόνου, κάτι τέτοιο. Παίρνω τα πράγμα, γυρίζω σπίτι, μπαίνω μέσα και μου λέει η Αθηνά "το παιδί το άφησες έξω;". "Ποιο παιδί; Το παιδί!" και τρέχω στο σούπερ μάρκετ και αυτός καθόταν έβλεπε τα ράφια, τον κόσμο που πέρναγε...», είπε ο ηθοποιός.

Ιδού και η συνέντευξη όπως την ακούσαμε ολόκληρη.