Khloe Kardashian: Νέα επίθεση στα social media για δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη της

12.04.2022
Khloe Kardashian: Νέα επίθεση στα social media για δημόσια εμφάνιση μαζί με την κόρη της
To Mom-shaming μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές. Η Khloe Kardashian χρησιμοποίησε το Twitter την Παρασκευή για να μοιραστεί με τους followers της μια νέα επίθεση που δέχθηκε για τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της και συγκεκριμένα με ισχυρισμούς ότι κρατά την 3χρονη True «πάρα πολύ». Τα παράπονα άρχισαν να φτάνουν στο διαδίκτυο όταν η Kardashian εμφανίστηκε με την True στην αγκαλιά της στο κόκκινο χαλί την περασμένη εβδομάδα για την πρεμιέρα του The Kardashians.

«Πρώτον θα κρατάω το μωρό μου μέχρι να μην μπορώ να το κρατήσω άλλο. Δεύτερον, όταν υπάρχουν πολλές κάμερες τριγύρω, φώτα που αναβοσβήνουν, θέλω το μωρό μου να αισθάνεται ασφαλές», έγραψε η Kardashian στο Twitter. «Nα ανησυχείτε για τα δικά σας παιδιά. Είμαστε καλά εδώ.»

Η κουζίνα της Khloe Kardashian είναι η αποθέωση της οργάνωσης [photos]

Πολλοί απάντησαν υποστηρικτικά για την Kardashian και την επιλογή της ως μητέρα. «Αυτό το είδος στοργής είναι κάτι που δεν είχα βιώσει ως παιδί», έγραψε ένας follower προσθέτοντας «Αν μπορούσα να σκαρφαλώσω στην αγκαλιά της μητέρας μου τώρα, ως γυναίκα στα 50 μου, θα το έκανα!». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Υπομονή όσο μπορείς μέχρι να σε αφήσουν!» Ένας χρήστης του Twitter ενθάρρυνε τους επικριτές να αποφύγουν τον «γονέα της πολυθρόνας».

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Η Kardashian έχει δεχθεί και άλλη φορά κριτική για τον ρόλο της ως μητέρα. Το 2019, η reality σταρ στοχοποιήθηκε για τα μακριά κόκκινα νύχια της, τα οποία κάποιοι πίστευαν ότι ήταν επικίνδυνα για το μωρό της. Η Kardashian απάντησε, για άλλη μια φορά, μέσω Twitter για να μετριάσει τις ανησυχίες.

«Είναι ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι μιλούν για τα νύχια μου», έγραψε. «Πιστέψτε με, τα καταφέρνω μια χαρά. Με τον ίδιο τρόπο που φροντίζω τον εαυτό μου, φροντίζω και το μωρό μου. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για συζήτηση. Τουλάχιστον θα ήλπιζα».

Και τότε ήρθε η στιγμή που την «έκραξαν» στο Instagram επειδή ταξίδεψε μαζί με την baby sitter. «Η νταντά είναι σε κάθε φωτογραφία και κάθε μέρος που πηγαίνει. Μπορεί και μόνη της να γίνει μητέρα, το κάνουμε όλοι! Τι αστείο», έγραψε ένας follower. «Κυριολεκτικά δεν μπορεί να πάει στην αγορά, σε πάρτι ή σε μεσημεριανό γεύμα χωρίς την νταντά της. WTF.»

H Tori Spelling άλλαξε και είναι "φτυστή" η Khloe Kardashian

Η Kardashian απάντησε: «Μπορώ να πάω οπουδήποτε και παντού με όποιον επιλέξω. Επιλέγω να συμπεριφερθώ σε όλους ως οικογένεια που είναι στο σπίτι μου. Επιλέγω να προσκαλώ όποιον θέλει να έρθει σε διασκεδαστικές εξόδους. Όλοι αγαπάμε και απολαμβάνουμε τις λαϊκές αγορές και είναι τόσο διασκεδαστικό να πηγαίνουμε σε μέρη και να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί».