Εριέττα Κούρκουλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και οι πληροφορίες για τον πρώτο καιρό μαζί του

12.04.2022
Εριέττα Κούρκουλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και οι πληροφορίες για τον πρώτο καιρό μαζί του
Πανευτυχής νέα μητέρα, η μοναχοκόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου, μοιράζεται τη μέχρι τώρα εμπειρία της απαντώντας σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2022 και πήρε το όνομα (και το επίθετο) του παππού του.

«Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22», έγραψε στη λεζάντα η μαμά του μωρού και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το... "φρατζολάκι" του.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media -κυρίως όσον αφορά στις απόψεις της περί ζωοφιλίας και veganισμού- η Εριέττα είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήσεις που της κάνουν.

Αρχικά ρωτήθηκε για τη νέα ζωή με τον μικρούλη της και η Εριέττα απάντησε ότι παρά τα άγχη και την αϋπνία, τα συναισθήματα είναι μοναδικά.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η συγκινητική ανάρτηση που αφιερώνει στον πατέρα της

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον εστιάστηκε στη σχέση του μωρού με τους τυχόν τριχωτούς φίλους της οικογένειας και σε αυτό το σημείο η μαμά Εριέττα ήταν κάθετη καθώς στο σπίτι υπήρχαν πριν από το μωρό 10 σκυλάκια. Ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι και γεροί. "Είναι κρίμα να τους αποκλείουμε από συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού", είπε συγκεκριμένα, ενώ σε για vegan συμπληρώματα σε περίπτωση που δεν επαρκεί ο θηλασμός, εκείνη επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν, όμως δήλωσε σίγουρη ότι με τη σωστή καθοδήγηση και προσπάθεια, το γάλα πάντα επαρκεί.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επιβεβαίωσε ότι θηλάζει τονίζοντας ότι αυτό είναι πολύ βολικό γιατί μπορεί να πηγαίνει με το μωρό όπου και όποτε θέλει. Μοιράστηκε και μια φωτογραφία για του λόγου του αληθές.