Chris Pratt - Katherine Schwarzenegger: Γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους

23.05.2022
Chris Pratt - Katherine Schwarzenegger: Γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger ανακοίνωσαν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. Ο ηθοποιός του "Guardians of the Galaxy" και η συγγραφέας δημοσίευσαν στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στο Instagram το βράδυ της Κυριακής ότι απέκτησαν ένα κοριτσάκι που ονομάστηκε Eloise Christina Schwarzenegger.

O Ed Sheeran έγινε πατέρας για δεύτερη φορά: Η ανακοίνωση και η ομοιότητα με την πρώτη

"Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση της δεύτερης κόρης μας, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. Η μαμά και το μωρό είναι καλά", έγραφε η λεζάντα. "Αισθανόμαστε κάτι πέρα ​​από ευλογία και ευγνωμοσύνη. Με αγάπη, Katherine και Chris."

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2019, έχουν αποκτήσει και την Lyla Schwarzenegger Pratt, η οποία γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020. Ο Pratt έχει επίσης έναν 9χρονο γιο, τον Jack, με την πρώην σύζυγό του Anna Faris.

Η Schwarzenegger στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τους θριάμβους της μητρότητας με τη βοήθεια του άλλου της μισού. "Ο σύζυγός μου ήταν πάντα σούπερ υποστηρικτικός", είπε δηλώσει πέρυσι.