Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο αυτό το καλοκαίρι;

30.05.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο αυτό το καλοκαίρι;
Νέο δημοσίευμα θέλει την JLo να ψάχνει για νυφικό. Λες;

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck σχεδιάζουν με κάθε μυστικότητα τον γάμο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Tonight και τα μάτια τους είναι στραμμένα σε ένα τροπικό μέρος έξω από το Λος Άντζελες. Μια πηγή ανέφερε ότι «Ο Ben και η Jen θέλουν να παντρευτούν σύντομα. Μιλούν για έναν τροπικό γάμο. Ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί για πάντα, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Είναι επίσης ενθουσιασμένοι που θα ενώσουν τις οικογένειές τους ακόμη περισσότερο».

Η Jennifer Lopez αυτοτρολάρεται: Στην ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας πόσταρε τον... Affleck

Η πληροφορία του Entertainment Tonight έρχεται λίγο αφότου μια πηγή αποκάλυψε στο Us Weekly ότι η Lopez θα παντρευόταν ευχαρίστως με τον Αffleck αυτό το καλοκαίρι, αν ο ίδιος θα ήθελε να παντρευτεί τόσο σύντομα.

«Η Jennifer λέει ότι δεν βιάζεται να παντρευτεί, αλλά οι φίλοι της πιστεύουν άλλα», είπε μια πηγή στο Us. «Η αλήθεια είναι ότι αν ο Ben ήθελε να το επισπεύσει αυτό το καλοκαίρι, η Jennifer θα συμφωνούσε απόλυτα».

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

«Η ίδια θέλει να προχωρήσουν οι τυπικές διαδικασίες για να μπορέσουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους ως σύζυγοι, νωρίτερα παρά αργότερα», πρόσθεσε η πηγή. «Θέλει σίγουρα μια εντυπωσιακή τελετή και τα χρήματα δεν είναι θέμα! Και οι δύο έχουν δεσμευτεί να κάνουν τη σχέση τους να δουλέψει και κάνουν όλα τα απαραίτητα βήματα σεβόμενοι τα όρια ο ένας του άλλου, προκειμένου να μάθουν από τα λάθη που έκαναν την τελευταία φορά».

Νικολέτα Μακρή