Μαίρη Χρονοπούλου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για το τραγούδι "Τόσα Καλοκαίρια" του Δάκη, αλλά και για το πώς τον εκβίαζε

31.05.2022
Μαίρη Χρονοπούλου: Οι αποκαλύψεις που έκανε για το τραγούδι "Τόσα Καλοκαίρια" του Δάκη, αλλά και για το πώς τον εκβίαζε
Με αφορμή τον θάνατο του Δάκη η Μαίρη Χρονοπούλου γύρισε τον χρόνο πίσω σε μια εμβληματική κοινή στιγμή τους και μοιράστηκε μερικά μυστικά

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή στις 29/5/2022, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές. Αμέτρητοι ήταν οι άνθρωποι που τον αποχαιρέτησαν μέσω social media και μεταξύ αυτών η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η μοναδική φωνή του Δάκη έντυσε μουσικά μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου με πρωταγωνιστές εκείνη και τον Λάκη Κομνηνό.

Ο λόγος, φυσικά, για το τραγούδι "Τόσα Καλοκαίρια" που έχει γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία του ελληνικού σινεμά ως το πρώτο βιντεοκλίπ που έγινε ποτέ!

Με μία φωτογραφία από εκείνη τη στιγμή αποχαιρέτησε τον Δάκη η Μαίρη Χρονοπούλου αλλά και με μια αναφορά στον θρυλικό σκοπό.

«Έφυγες καλοκαίρι φίλε. Μετά από "τόσα καλοκαίρια". Γιατί; Η μαγική σου φωνή συνόδεψε ενα εμβληματικό χορευτικό μου. Δεν υπήρξαμε κολλητοί αλλά όταν συναντιόμασταν είχαμε μια σπάνια ένωση. Θυμάμαι πάντα την ευγένεια σου, το χιούμορ σου, όλα. Η αιγιπτιωτικη καλή, παλιά αγωγή. Εις το επανιδείν. ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. #rip #tosakalokairia», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός και, όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν αμέτρητα!

Μαίρη Χρονοπούλου: Μεγάλη η συγκίνησή της όταν τραγούδησε ξανά το "Έκλαψα χθες" [video]

Μία μέρα αργότερα, η Μαίρη Χρονοπούλου επανήλθε με μία νέα ανάρτηση ως απάντηση σε ερωτήματα που της έθεσαν οι θαυμαστές, μετά το πρώτο post, και αφορούσαν στο πού γυρίστηκε το εμβληματικό χορευτικό τους.

«Την απο πίσω πλευρά της ´Υδρας, άγνωστη -τότε- χωρίς το μεγάλο τουρισμό, αλλά με καινούργιους χώρους διάλεξε ο Γιάννης Δαμιανίδης να γυρίσει την ταινία του "γοργόνες και μάγκες"», απάντησε η Μαίρη Χρονοπούλου τονίζοντας πως τότε ο τόπος ήταν ολότελα παρθένος και μοναδικός στην απλότητα του. «Η αρχική ιδέα στο χορευτικό μου, ήταν να περιλαμβάνει και μερικά πλάνα του Δάκη που τραγουδούσε, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να έρθει. Κι έτσι το θέαμα παρέμεινε χορευτικό με τον ήχο του Δάκη», συμπλήρωσε, καταλήγοντας ότι «ειπώθηκε ότι ήταν το πρωτο το βίντεο κλιπ τραγουδιού που γυρίστηκε στην Ελλάδα. Και ήταν!»

Εκτός από τις αναρτήσεις αυτές, η Μαίρη Χρονοπούλου προχώρησε και σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση για την προσωπική της σχέση με τον Δάκη.

Μιλώντας τηλεφωνικά με την εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει τύψεις σχετικά με τον «εκβιαστικό τρόπο» με τον οποίο είχε φερθεί στον Δάκη εκείνο τον καιρό.

«Ήταν πιτσιρικάς τότε ο Δάκης, δουλεύαμε στο στούντιο της Φίνος Φιλμ κι έπεσε στα χέρια μου το διαβατήριό του. Είδα ότι λεγόταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης και του λέω τι περίεργο όνομα έχεις και μου είπε μην το πεις», θυμήθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι από εκείνη τη στιγμή άριχε ο εκβιασμός !

Η Μάρω Κοντού και η Μαίρη Χρονοπούλου κοριτσάκια: Η σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα

«Πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα. Πήγαινε εκείνος ένα χιλιόμετρο μακριά για να μου φέρει. Το φοβόταν τότε φρικτά, ήταν πιτσιρικάς. Ο γλυκός μου, τι καλό παιδί», συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι ο Δάκης ήταν εξωστρεφέστατος, κοινωνικότατος αλλά είχε τη δική του σκέψη. «Δεν κάναμε πολλή παρέα αλλά όποτε συναντιόμασταν, είχαμε μια πολύ γλυκιά χημεία. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, ήταν πολύ καιρό πριν. Μάθαινα τα νέα του από την Κατιάνα Μπαλανίκα, που ήταν πολύ φίλοι», είπε στο τέλος η Μαίρη Χρονοπούλου.