Νικολέττα Ράλλη: "Θεώρησε ότι της πήρα τη θέση στο κομμωτήριο του καναλιού και άρχισε να ουρλιάζει: 'Ξέρεις ποια είμαι εγώ;'"

29.06.2022
Νικολέττα Ράλλη: "Θεώρησε ότι της πήρα τη θέση στο κομμωτήριο του καναλιού και άρχισε να ουρλιάζει: 'Ξέρεις ποια είμαι εγώ;'"
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άγνωτο σκηνικό με άτομο της τηλεόρασης

Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, η Νικολέττα Ράλλη έκανε ένα Q&A στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έτσι ώστε οι followers της να την ρωτήσουν ό,τι θέλουν και εκείνη να απαντήσει.

Έλενα Ασημακοπούλου: Έτσι ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ύστερα από 12 χρόνια γάμου

Μια από τις ερωτήσεις ήταν: "Έχεις τσακωθεί ποτέ στην τηλεόραση;", με την παρουσιάστρια να απαντάει: "Κυρία που έλεγε τις ειδήσεις σε πολύ γνωστό κανάλι, θεώρησε ότι της πήρα τη θέση στο κομμωτήριο του καναλιού και άρχισε και ούρλιαζε. Μιλάμε για μεγάλο θέμα η συγκεκριμένη".

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φωτογραφίζει την εγκυμονούσα Χρύσα Μιχαλοπούλου και όλοι γελάνε

"Δεν θα ντραπώ να πω ότι, προσπάθησα να συγκρατηθώ γιατί ήθελα να βάλω τα γέλια, όπου τελικά τα έβαλα (λίγο). Επομένως τσακώθηκε μόνη της λέγοντας τη θεϊκή ατάκα, "Ξέρεις ποια είμαι εγώ;!". Και να της απαντάω, "Ποια;".

Υ.γ: Ούσα δίκαιη από πάντα σε αυτήν τη δουλειά και μακριά από τηλεοπτικές κλίκες, απορώ και εγώ που έχω κάθε χρόνο προτάσεις!".