Super Κική: Απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε και δηλώνει πως "το περίμενε"

28.07.2022
Super Κική: Απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε και δηλώνει πως "το περίμενε"
Η ανάρτηση της στο Instagram

Δύσκολες στιγμές περνάει η Super Κική η οποία, όπως ανακοίνωσε η ίδια, απέβαλε το μωρό που κυοφορούσε και αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο. Η ίδια μάλιστα έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη: "Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να δώσει λογαριασμό για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σώμα της"

"Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλ' αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση "κάθε εμπόδιο για καλό”” αναφέρει, αρχικά, η Super Κική στην ανάρτησή της για την αποβολή του μωρού της.

"Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη” συνεχίζει η Super Κική, δείχνοντας τον τεράστιο ψυχικό πόνο της από το γεγονός ότι απέβαλε.

"Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου” καταλήγει η γνωστή Influencer Super Κική για την αποβολή της.