Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της κυκλοφόρησε βίντεο με την ίδια να μαλώνει με τους γιους της

11.08.2022
Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της κυκλοφόρησε βίντεο με την ίδια να μαλώνει με τους γιους της
Η τραγουδίστρια ξέσπασε στην απόφασή τους να τη βλέπουν λιγότερο

Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, μοιράστηκε - και διέγραψε αμέσως - βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου η τραγουδίστρια φαίνεται να μαλώνει με τους δύο γιους της. Την περασμένη εβδομάδα, ο Federline μίλησε για τη σχέση της ποπ σταρ με τους δύο γιους τους, τον Sean Preston, 16 χρονών, και τον Jayden, 15 χρονών, και είπε ότι «αποφάσισαν να μην τη βλέπουν αυτή τη στιγμή». Ο Federline κέρδισε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους το 2008 μετά το διαζύγιο το 2007.

Anne Heche: Θρίλερ με την υγεία της ηθοποιού - Έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο και δίνει μάχη για τη ζωή της

Από τη συνέντευξη, η Spears και ο νέος της σύζυγος, Sam Asghari, αντέδρασαν στο Instagram, λέγοντας ότι η σχέση της με τα παιδιά της θα πρέπει να είναι ιδιωτική υπόθεση. Σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση, η Spears είπε ότι ένιωθε «μισή» που οι γιοι της δεν αλληλεπιδρούσαν μαζί της όταν ήρθαν να την επισκεφτούν, προσθέτοντας ότι πήγαιναν κατευθείαν στα δωμάτιά τους. Η τραγουδίστρια είπε ότι τα παιδιά της της είπαν αυτό το καλοκαίρι ότι θέλουν να τη βλέπουν λιγότερο και ότι δεν τα είχε δει από τότε. Πρόσθεσε ότι αυτή ήταν μια «αρκετά σκληρή απόφαση».

Olivia Newton John: Το συγκινητικό "αντίο" της μοναχοκόρης της, Chloe Lattanzi

Σε απάντηση, ο Federline δημοσίευσε τρία βίντεο στο Instagram που είπε ότι τραβήχτηκαν από τους γιους τους. Τα βίντεο έδειχναν την Spears να μαλώνει με τους γιους της. «Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν», έγραψε ο Federline. "Όσο και αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 & 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν".

Ο Federline είπε προηγουμένως ο Sean Preston και ο Jayden αποστασιοποιήθηκαν από την τραγουδίστρια λόγω μερικώς γυμνών φωτογραφιών που είχε μοιραστεί στα social media. Η Spears είπε σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτησή της στο Instagram ότι: «Ναι, ξέρω ότι οι έφηβοι είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις σε αυτή την ηλικία… αλλά άλλο η αγένεια, και άλλο το μίσος… με επισκέπτονταν, πήγαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και κλείδωναν την πόρτα!! Μου ραγίζει η καρδιά γιατί φαίνεται ότι αυτές τις μέρες η σκληρότητα κερδίζει στην πραγματικότητα, αν και δεν έχει να κάνει με τη νίκη ή την ήττα!!!. Αλλά δεν μπορώ να επεξεργαστώ πώς αφιέρωσα 20 χρόνια από τη ζωή μου σε αυτά τα παιδιά… όλα ήταν για αυτά!!! Για να μου κόψουν την ανάσα."