Η Kate Moss λανσάρει δική της σειρά περιποίησης και ευεξίας και το ανακοίνωσε με μια ελληνική λέξη και... ολόγυμνη

24.08.2022
Η Kate Moss λανσάρει δική της σειρά περιποίησης και ευεξίας και το ανακοίνωσε με μια ελληνική λέξη και... ολόγυμνη
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Gwyneth Paltrow και η Kate Moss και βρήκε έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να το επικοινωνήσει.

Cosmoss λέγεται η νέα σειρά που λανσάρει η Kate Moss και η λέξη έχει σαφώς ελληνική αναφορά ακόμη κι αν προέρχεται, προφανώς, από τις λέξεις Cosmetics και Moss!

Το 48χρονο σούπερ μόντελ πέταξε τα ρούχα και βούτηξε σε μια λιμνούλα για να προωθήσει το νέο πρότζεκτ που όπως διαβάζουμε στη λεζάντα αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου.

Η Kate Moss έχει το πιο ανέξοδο μυστικό για να διατηρεί το πρόσωπό της χωρίς ρυτίδες

"Σαγηνευτικό και μαγικό. Το COSMOSS είναι η αυτοφροντίδα που δημιουργήθηκε για τα σύγχρονα ταξίδια της ζωής", διαβάζουμε επίσης στη λεζάντα και μετράμε αντίστροφα.

"Κάθε προϊόν COSMOSS έχει κατασκευαστεί σχολαστικά με γνώμονα την ευεξία, χρησιμοποιώντας ισχυρές, φυσικές ουσίες. Κάθε τελετουργία ανοίγει μια πόρτα στην ισορροπία, την αποκατάσταση και την αγάπη. Το άρωμα COSMOSS ανανεώνεται και ολοκληρώνεται", διαβάζουμε σε λεζάντα άλλης φωτογραφίας προώθησης.

Υπομονή μερικές μέρες ακόμη, λοιπόν, μέχρι να δούμε ολοκληρωμένη τη σειρά που σε πρώτη φάση φέρνει στον νου το Goop της Gwyneth Paltrow!