Η Rosie Huntington-Whiteley αποχαιρετά τον Αύγουστο από τη Σχοινούσα και γέμισε το timeline της Ελλάδα

01.09.2022
Η Rosie Huntington-Whiteley αποχαιρετά τον Αύγουστο από τη Σχοινούσα και γέμισε το timeline της Ελλάδα
Απολαμβάνει τις διακοπές της στο έπακρο η Rosie Huntington-Whiteley και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από τις κυκλαδίτικες μέρες της ίδιας και της οικογένειάς της.

Τη Σχοινούσα επέλεξε για τις διακοπές της φέτος η 35χρονη καλλονή και βρίσκεται στο νησί τις τελευταίες μέρες μαζί με τον σύζυγό της, Jason Statham, τον 5χρονο γιο τους, Jack και τη μόλις 7 μηνών κόρη τους, Isabella.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τη διάσημη οικογένεια σε διάφορες στιγμές, όμως και η ίδια η Rosie μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τη διαμονή τους -με ιδιαίτερη αδυναμία στον καθρέφτη του σπιτιού όπου έμεναν και το απέραντο γαλάζιο του νησιού!

Η σημερινή της ανάρτηση είναι ένα "Αντίο" στο Αύγουστο που έφυγε χθες και ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι και μία με την ελληνική σημαία, ενώ το βασικό της "μοντέλο" είναι το μωράκι της!

Rosie Huntington-Whiteley: Η γλυκιά selfie ενώ θηλάζει την 3 μηνών κόρη της

"Το καλοκαίρι του έρωτα" έγραφε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή της η Rosie, πλάι στο πρώτο "μπουκέτο" εικόνων από τις ελληνικές της διακοπές και, πραγματικά, η μία φωτογραφία είναι πιο όμορφη από την άλλη.