Gwyneth Paltrow: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της

07.09.2022
Gwyneth Paltrow: Αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της
Tα παιδιά της Gwyneth Paltrow, η 18χρονη Apple και ο 16χρονος Moses, από τον πρώτο της γάμο με τον frontman των Coldplay, Chris Martin, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε τόσο, η ιδρυτής του Goop καταφέρνει να τα ανεβάσει με τα χίλια ζόρια στο Instagram (οι περισσότερες μαμάδες ξέρουν καλά τι σημαίνει αυτό) όταν τα παιδιά της, της δίνουν την επίσημη έγκριση της φωτογραφίας της.

Το καρουζέλ της Paltrow για το τέλος του καλοκαιριού χάρισε στους fans μια γλυκιά ματιά στους τρεις τους μαζί σε μια φωτογραφία - μια σπάνια ανάρτηση καθώς το feed της Paltrow είναι συνήθως γεμάτο με περιεχόμενο που σχετίζεται με τον τρόπο ζωής. Για να δουν το οικογενειακό στιγμιότυπο, οι fans της πρέπει να μετακινηθούν στην πέμπτη φωτογραφία που δείχνει την κόρη της Apple που μοιάζει πολύ στην ίδια και τον Moses, ο οποίος μοιάζει πολύ με τον πρώην σύζυγό της. Η Paltrow επέλεξε ένα καλοκαιρινό φόρεμα με χρυσές και μπλε ρίγες ενώ η Apple ένα λευκό φόρεμα με τιραντάκια. Ο Moses, τελειώς casual με ένα λευκό μπλουζάκι και γκρι σορτς κοιτάζει με ένα ηδυπαθές βλέμμα στην κάμερα.

Η Paltrow έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, «Καλοκαίρι 2022, τα έφερες όλα ασυγκράτητα. Αγαλλίαση, περιπέτεια, μετάβαση, χαρά και κάπως σπαρακτικά. Σε ευχαριστούμε για τις υπενθυμίσεις, τις συνδέσεις και τις εμβαθύνσεις σου». Ήταν πιθανότατα ένα γλυκόπικρο καλοκαίρι για την οικογένεια, καθώς η Apple όχι μόνο έκλεισε τα 18 τον Μάιο, αλλά αποφοίτησε και από το γυμνάσιο. Η έφηβη δεν έχει αποκαλύψει δημοσίως τα σχέδιά της για το φθινόπωρο, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει το να πάει στο κολέγιο.