Η Kim Kardashian λέει ότι έλαβε «ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού» όταν ήταν με τον Kanye West

07.09.2022
Η Kim Kardashian λέει ότι έλαβε «ένα διαφορετικό επίπεδο σεβασμού» όταν ήταν με τον Kanye West
«Όταν ήμουν με τον Kanye, και με σύστηνε σε πολλούς ανθρώπους, νομίζω ότι σίγουρα έκανε πολλούς ανθρώπους να έχουν διαφορετικό επίπεδο σεβασμού», είπε η Kim Kardashian

Στη νέα της συνέντευξη για το περιοδικό Interview, η Kim Kardashian μιλάει ανοιχτά για το πώς η σχέση της με τον Kanye West επηρέασε τη διασημότητά της. Η 41χρονη ιδρύτρια της SKIMS θυμήθηκε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι «έφθασε στην υψηλή κοινωνία».

Ο Kanye West διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του για την Kim Kardashian και τα παιδιά τους από το Instagram

"Εννοώ, όταν ήμουν με τον Kanye, και με σύστηνε σε πολλούς ανθρώπους, νομίζω ότι σίγουρα έκανε πολλούς ανθρώπους να έχουν διαφορετικό επίπεδο σεβασμού", είπε η Kardashian. Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2012 και παντρεύτηκε το 2014. Η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2021. Έχουν τέσσερα παιδιά. Η σχέση της με τον ράπερ δεν είναι το μόνο πράγμα που κέρδισε τον νέο σεβασμό της, είπε η ίδια. "Πηγαίνω στη νομική σχολή, κάνω αυτό που θέλω και να γίνομαι δικός μου άνθρωπος και οι άνθρωποι το βλέπουν και το σέβονται αυτό. Υπάρχουν επίπεδα σε αυτό", πρόσθεσε η σταρ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Kardashian μίλησε επίσης για τον πρώην φίλο της, Pete Davidson, με τον οποίο χώρισε τον περασμένο μήνα. "Είναι κυριολεκτικά τόσο καλός άνθρωπος, δεν υπάρχουν άτομα σαν αυτός. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτά που του έρχονται".

Κim Kardashian: «Ο Kanye μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε»

Η σχέση της Kardashian και του Davidson έγινε για πρώτη φορά γνωστή όταν φιλήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός σκετς στο ντεμπούτο της στο SNL τον περασμένο Οκτώβριο. Αργότερα τον ίδιο μήνα, φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι σε ένα τρενάκι. Ο Davidson επιβεβαίωσε επισήμως τη σχέση του με την Kardashian τον Φεβρουάριο, αποκαλώντας την "κοπέλα του". Τον Αύγουστο, ο Davidson και η Kardashian τερμάτισαν τη σχέση τους μετά από εννέα μήνες μαζί.