Adam Levine: Μοντέλο λέει ότι είχε σχέση μαζί του και ότι ήθελε να δώσει στο παιδί του το όνομά της

20.09.2022
Adam Levine: Μοντέλο λέει ότι είχε σχέση μαζί του και ότι ήθελε να δώσει στο παιδί του το όνομά της
Ο τραγουδιστής των Maroon 5 είναι παντρεμένος με την Behati Prinsloo από το 2014 και περιμένουν το τρίτο τους παιδί -Τι απαντά ο ίδιος;

Το βίντεο ενός μοντέλου έχει γίνει viral στο TikTok επειδή αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Adam Levine. Η Summer Stroh, παρόλο που δεν είπε το όνομα του, τον αποκάλεσε έναν «άνδρα που είναι παντρεμένος με μοντέλο της Victoria's Secret». Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 είναι παντρεμένος με τον πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo, από το 2014. Αυτήν την περίοδο, περιμένουν το τρίτο παιδί τους.

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen ζουν χωριστά για «περισσότερο από έναν μήνα»

«Εκείνη την εποχή, ήμουν νέα, αφελής και, ειλικρινά, αισθάνομαι ότι με εκμεταλλεύτηκαν», είπε η 23χρονη στο βίντεο. «Δεν ήμουν στο "προσκήνιο" όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πολύ εύκολα». Η Stroh δήλωσε ότι η σχέση έγινε «πέρυσι», όταν «αποφοίτησε από το κολέγιο το 2021». Όταν ρωτήθηκε αν η υποτιθέμενη σχέση ήταν σεξουαλική, το μοντέλο υποστήριξε ότι εκείνη και ο Levine είχαν μια «σωματική» επαφή. «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και μήνες», πρόσθεσε επίσης.

Στο βίντεο, η Stroh μοιράστηκε screenshots μηνυμάτων που της έστειλε ο τραγουδιστής. Τα μηνύματα δείχνουν ότι ο Levine της είπε: «Είναι πραγματικά εξωπραγματικό πόσο σέξι είσαι. Μου τρελαίνει το μυαλό». Η Stroh απαντά: «Σκέφτομαι το ίδιο. Όταν σε είδα από κοντά, είπα την πατήσαμε». Ένα άλλο μήνυμα που φαίνεται να της έστειλε ο τραγουδιστής έλεγε: «Είσαι 50 φορές πιο καυτή από κοντά. Το ίδιο και εγώ, χαχαχα».

Zac Efron: «Παραλίγο να πεθάνω αφού έσπασα το σαγόνι μου»

Η Stroh ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Levine έβγαιναν για «περίπου ένα χρόνο», αλλά εκείνος επέστρεψε στη ζωή της μήνες αργότερα για να της ζητήσει, όπως ισχυρίζεται, να δώσει το όνομά της στο επόμενο παιδί του. «Είπε, "Εντάξει, σοβαρή ερώτηση. Θα αποκτήσω άλλο ένα μωρό και αν είναι αγόρι, θέλω πραγματικά να το ονομάσω Sumner. Είσαι εντάξει με αυτό; Σοβαρά μιλάω"», είπε το μοντέλο.

Η απάντηση του

Ο Adam Levine έκανε ένα story, στο οποίο λέει: "Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είχα κακή κρίση μιλώντας με οποιονδήποτε άλλον εκτός από τη σύζυγό μου με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έννοια του φλερτ. Δεν είχα σχέση, παρ' όλα αυτά, πέρασα τα όρια σε μια λυπηρή περίοδο στη ζωή μου".

Ο Levine συνέχισε: "Σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε ακατάλληλο. Το έχω αντιμετωπίσει και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Να είμαι τόσο αφελής και ανόητος ώστε να ρισκάρω. Το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε. Και θα το ξεπεράσουμε μαζί."