Γιαννιάς- Παντελιδάκη: Το Paw Patrol party για τα γενέθλια του γιου τους, Αντώνη

Γιαννιάς- Παντελιδάκη: Το Paw Patrol party για τα γενέθλια του γιου τους, Αντώνη
Πέντε χρονών έγινε ο μικρότερος γιος του ζευγαριού και το γιόρτασαν αναλόγως.

Πάνω από 20 χρόνια είναι μαζί ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη και αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φτου σκόρδα να μην τους ματιάσουμε.

Αν και στο ξεκίνημα της σχέσης τους πέρασαν κάποια σκαμπανεβάσματα και κάποιες μικρές περιόδους που ήταν χώρια αυτοί οι δύο ήταν γεννημένοι να είναι μαζί και έτσι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ένωσαν τις ζωές τους και με γάμο αποκτώντας μαζί δύο παιδιά.

Τον 7χρονο πλέον Στέφανο και τον μικρότερο Αντώνη που μόλις έγινε 5 χρονών.

Ο πιτσιρικάς της οικογένειας, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του έχει τις δικές του προτιμήσεις στα παιδικά με ιδιαίτερη αδυναμία στα Paw Patrol -μια αγαπημένη σειρά πολλών παιδιών- και οι γονείς του φρόντισαν έτσι ώστε το party που ετοίμασαν για τα γενέθλια του βενιαμίν τους να είναι ακριβώς όπως θα το ήθελε.

Τα σκυλάκια ήρωες πρωταγωνιστούσαν σε όλη τη διακόσμηση και φυσικά και στην εντυπωσιακή τούρτα του μικρού με τους ευτυχισμένους γονείς να ποστάρουν φωτογραφίες και βίντεο από την μοναδική αυτή ημέρα για το αγοράκι τους.

«Χρόνια πολλά Αστεράκι μας γλυκό, πάντα ευτυχισμένος και τυχερός ! Να είναι όλη σου η ζωή όσο φωτεινά είναι και τα ματάκια σου τα μπλε, και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου ζωούλα μας γλυκιά!
Σε λατρεύουμε ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑΣ και ο αδερφούλης σου» έγραψε η μαμά Ελευθερία Παντελιδάκη, ενώ ο μπαμπάς Γιώργος Γιαννιάς έφτιαξε ένα μοναδικό βίντεο για τον Αντώνη του.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 16:41