Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι του. Κάηκε όλος ο πάνω όροφος

24.09.2024
Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι του. Κάηκε όλος ο πάνω όροφος
Μεγάλη ταραχή πέρασε πρωί πρωί ο παρουσιαστής

Όπως είπε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» το σπίτι του πήρε φωτιά και υπέστη πολύ σοβαρές και μεγάλες καταστροφές αφού ο ένας από τους δύο ορόφους της μεζονέτας κάηκε και οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες.

Άλλος στη θέση του ίσως δε θα είχε βγει να κάνει εκπομπή σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας όμως αντιμετώπισε μα ψυχραιμία την καταστροφή, είπε δόξα το Θεό που δεν έπαθαν κάτι άνθρωποι άφησε την πυροσβεστική στο σπίτι για ασφάλεια και πήγε στο κανάλι.

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Εγώ δεν μπορούσα να μπω.

Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Ήθελα να σας το πω εγώ Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια τσεκάρουν τα πάντα για να μην υπάρχει θερμικό φορτίο και κάνει αναζωπύρωση. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται. Συμβαίνουν αυτά, είναι περαστικά.

Το λέω γιατί ξέρετε οτι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου αλλά ξεσηκώθηκε η γειτονιά μπήκε πολύς κόσμος και λογικά θα μαθευτεί. Δεν ήθελα να πάρει μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που έγινε. Ο πίνακας ήταν πίσω από γυψοσανίδα, έγινε μια έκρηξη. Ήταν μέσα στο δωμάτιο που κοιμάμαι. Σηκώθηκα, έκανε μπάνιο και πήγα να στεγνώσω τα μαλλιά μου και δε δούλευε το πιστολάκι και ανέβηκα να δω τι γίνεται κι έκανε μπαμ.

Ευτυχώς μου έκοψε και κατέβηκα και έκλεισα τον γενικό κάτω και έκλεισα και την πόρτα που χωρίζει τους ορόφους. Ο πάνω όροφος κάηκε ολοσχερώς. Τώρα είδα κι εγώ στα βίντεο που μου έστειλαν το μέγεθος της ζημιάς. Θα μου πείτε πως βρήκες το κουράγιο και ήρθες μετά από αυτό, Αυτός είμαι. Συγγνώμη για το πως είμαι σήμερα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;">
<iframe
style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;"
allow="fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment"
allowfullscreen
frameborder="0"
scrolling="no"

referrerpolicy="unsafe-url"
src="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16lxitwawu&playlistId=v-d4eavf8xonht"
></iframe>
</div><div itemprop="video" itemscope itemtype="https://schema.org/VideoObject">
<meta itemprop="name" content="Ο Γιώργος Λιάγκας για την φωτιά που ξέσπασε στην οικία του – Το Πρωινό – 24/09/2024" />
<meta itemprop="description" content="Ο Γιώργος Λιάγκας για την φωτιά που ξέσπασε στην οικία του – Το Πρωινό – 24/09/2024" />
<meta itemprop="duration" content="PT6M39S" />
<meta itemprop="thumbnailUrl" content="https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyNC8wOS8yNC8wNy8wNV8zMl82NmYyNjRiYzU3MzNhLmpwZw==/profile:player-960x540" />
<meta itemprop="uploadDate" content="2024-09-24T07:08:27.000Z" />
<meta itemprop="embedUrl" content="https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16lxitwawu&playlistId=v-d4eavf8xonht" />
</div>

Τελευταία τροποποίηση στις 24.09.2024 - 12:12