Τι ζητάει η Σοφία Αλιμπέρτη από τον αδερφό της κι εκείνος της απαντάει "Ποτέ";

27.09.2024
Τι ζητάει η Σοφία Αλιμπέρτη από τον αδερφό της κι εκείνος της απαντάει "Ποτέ";
Αν και δεν τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί δημόσια είναι πολύ δεμένοι

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο αδερφός της, Κώστας Αλιμπέρτης είναι πολύ αγαπημένα αδέρφια. Και τα τελευταία, αρκετά χρόνια που και οι δύο έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο είναι και συνέχεια μαζί.

Ο αδέρφος της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας είναι επιχειρηματίας, έχει καφέ και πιτσαρία στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και υπήρξε πάντα το στήριγμα της Σοφίας σε όλα. Δεν είναι ευρέως γνωστός ως πρόσωπο γιατί τα χρόνια που η Σοφία βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και με την καριέρα της ως ηθοποιός και ως παρουσιάστρια αλλά και με τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, ο Κώστας βρισκόταν πάντα εκεί αλλά διακριτικά.

Λατρεύει την αδερφή του και τα ανίψια του, στην έκθεση του Μιχαήλ Άγγελου σε gallery της Πάρου ήταν εκεί και τον καμάρωνε ενώ οι δυο τους έχουν φυσικά και έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας, όπως μόνο δύο άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει μαζί και αγαπιούνται πολύ μπορούν να έχουν.

Και τώρα που τλειώνει η σεζόν στο νησί και πλέον μπορούν να απολαύσουν τη δική τους Πάρο που αγαπάνε, χωρίς τις ορδές των τουριστών, άρχισαν και τις βραδινές εξόδους. Σ εμία από αυτές η Σοφία σήκωσε την κάμερα για να τον πειράξει ρωτώντας τον πώς ήαν το καλοκαίρι του. Εκείνος τις απάντησε στο πείραγμα οτι ήταν υπέροχο με πολλές γυναίκες με τη Σοφία να ρωτάει αυτό που την...καίει... Πότε θα γίνει θεία;

Και τον Κώστα να της απαντάει... ποτέ.... Πίκρα η Σοφία...

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 03:50