Η δήλωση της Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα: «Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Οverweight »

27.09.2024
Η δήλωση της Βατίδου για τη Δανάη Μπάρκα: «Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Οverweight »
«Αυτή τη δήλωση νομίζω θα τη μετανιώσει» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν το άκουσε

Μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ έκανε σε βραδινή της έξοδο η Εύη Βατίδου σχετικά με τις στιλιστικές επιλογές της Δανάης Μπάρκα. Για την ακρίβεια της ζητήθηκε να μιλήσει γενικά για τις ενδυματολογικές επιλογές όλων των παρουσιαστριών και εξέφρασε από την αρχή αρνητική γνώμη για το γούστο τους.

«Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες παρουσιάστριες δεν είναι ιδιαίτερα καλοντυμένες. Για να υποστηρίξεις τα ρούχα πρέπει και να σου πάει. Δεν είναι όλα για όλους», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου και στη συνέχεια απαντώντας σε συγκεκριμένη ερώτηση για την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» τόνισε:

«Η κυρία Δανάη Μπάρκα δεν μπορεί και να πολύ ντυθεί. Έχει πάρα πολλά κιλά, οπότε απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα έλεγα δηλαδή ότι θα μπορούσαμε να το δούμε ως styling αυτό το συγκεκριμένο. Απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, overweight»

Τη δήλωση αυτή σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενοχλημένη:

«Η Εύη Βατίδου στη δική μας κάμερα είπε άλλα αλλά από χθες παίχτηκε αυτό το cue της. Η άποψη ότι καμία δεν ντύνεται καλά και ότι η Δανάη Μπάρκα απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη κατηγορία είναι μία αχρείαστη ατάκα. Θεωρώ ότι μία γυναίκα πρέπει να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην άλλη», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Η Εύη είναι ένα κορίτσι που έχει δουλέψει πολύ, δεν τα βρήκε έτοιμα, έχεις τις αγωνίες της και έχει σχολιαστεί αρνητικά για τις επιλογές της. Νομίζω ότι και η ίδια, αν δει αυτή τη δήλωση, θα τη μετανιώσει
Υποτίθεται ότι ζούμε και στην εποχή του politically correct. Εγώ δεν είπα να το κάνουμε με έναν υστερικό τρόπο αλλά το να λες ότι η Δανάη Μπάρκα έχει πάρα πολλά κιλά και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό είναι μία αχρείαστη κουβέντα»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2024 - 13:44