Τάκης Ζαχαράτος: Η ευχή του για τη Μαρινέλλα και οι αποκαλύψεις για τη ζωή του

10.10.2024
Τάκης Ζαχαράτος: Η ευχή του για τη Μαρινέλλα και οι αποκαλύψεις για τη ζωή του
Η σύνδεσή του με τη μεγάλη τραγουδίστρια είναι γνωστή. Απόλυτη αγάπη

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρισκόταν στην πρώτη σειρά στο Ηρώδειο δίπλα στον βιογράφο της, Γιάννη Ξανθούλη και την κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη. Άνθρωπος της οικογένειας κι εκείνος. Και από τους πρώτους που έσπευσαν στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της επί σκηνής από το σοβαρό εγκεφαλικό που την έστειλε στην εντατική μέχρι και σήμερα.

Μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτολγου ο αγαπημένος performer που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο Θέατρο Embassy στις 18 του μηνός συγκινημένος είπε για τη γυναίκα που λατρεύει:

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα».

THE_2NIGHT_SHOW_ΤAKIS_ZAXARATOS_3_bf7f2.jpg

Ενώ αποκάλυψε πως έζησε ανάλογες στιγμές με τη μητέρα του:

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο.

Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο. Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά»

Τέλος μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα θέματα που έπρεπε να λύσει παραδεχόμενος ότι είναι φύσει μοναχικός:

«Δεν φοβάμαι τη δέσμευση. Απλά υπήρχαν κάποια θέματα μέσα μου που δεν είχα αντιληφθεί και μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ. Κατάλαβα από πού προέρχεται, το δούλεψα και πιστεύω είμαι μοναχικός, ειδικά όταν δουλεύω κάνω καλογερική ζωή, δεν μου ήταν ποτέ πρώτη ανάγκη το να έχω μια σχέση. Πιστεύω ότι η σχέση που έχω με το κοινό, αυτός ο έρωτας που όσο πάει ο καιρός και δυναμώνει, είναι τόσο υψηλά τα βατ που έχει, με αποτέλεσμα μια σχέση μου φαίνεται λίγη».

Αλήθεια γιατί δεν κάνει κάτι στην τηλεόραση και τι του λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για αυτό;

Τελευταία τροποποίηση στις 10.10.2024 - 15:43