Ορθούλα Παπαδάκου: Η περίοδος που «ξέφυγε» και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

21.10.2024
Ορθούλα Παπαδάκου: Η περίοδος που «ξέφυγε» και η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η τρέλα της απότομης δημοσιότητας και η περιπέτεια με την υγεία της

Μια διαφορετική και βαθιά συναισθηματική συνέντευξη έδωσε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η αθλήτρια που έγινε σταρ και δημόσιο πρόσωπο με τη συμμετοχή της στο πρώτο Survivor πριν από 21 χρόνια εδώ και 13 χρόνια έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τη Showbiz. Και ήταν μια συνειδητή απόφαση όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στη Λιλή Πυράκη και την εκπομπή Breakfast@Star

«Ο κύκλος μου σταμάτησε το 11. Κουράστηκα να σου πω την αλήθεια. Και δεν υπήρχε και κάτι να μου τραβήξει το ενδιαφέρον. Και γύρισα στο πτυχίο μου και δούλευα με μια πολυεθνική εταιρεία»

- Ο κόσμος όμως παρ’ ότι έλειψες αρκετά χρόνια σε θυμάται και σ’ αγαπάει…

«Αυτό είναι πολύ όμορφο. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση ότι έχω αφήσει ένα καλό όνομα στον χώρο αυτό που θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο»

-Πώς ήταν τον πρώτο καιρό όταν μπήκε ξαφνικά η δημοσιότητα στη ζωή σου;

«Εγώ δεν το περίμενα ήταν μια πρόκληση για μένα, πόσο θα αντέξω. Βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν φαντάστηκα ότι θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Τότε ο τελικός είχα κάνει τηλεθέαση 90%. Ξαφνικά εκεί που με ήξερε ο αθλητικός χώρος με έμαθε όλη η Ελλάδα.

Στην αρχή, δεν μπορώ να πω ψέματα κάποια στιγμή επηρεάστηκα λίγο, όσο να’ ναι, όταν είσαι τόσο περιζήτητη, δεν υπήρχαν και Social Media, με καλούσαν παντού να κάνω εμφανίσεις. Λίγο ξέφυγα στην αρχή κι εκεί με βοήθησε πάρα πολύ η οικογένειά μου. Με πιάσαν και μου είπαν «Ποια είσαι;Τι έχει αλλάξει;» και ξαναέγινα η Ορθούλα που ήμουν πριν»

-Θα έμπαινες ξανά σε αυτόν τον χώρο;

«Δεν νομίζω. Δεν έχω και λόγο και ανάγκη να το κάνω αυτό. Ποτέ δεν με ενδιέφερε η προβολή. Καλεσμένη είμαι πολλές φορές και δεν πάω. Προτιμώ να είμαι με τις φίλες μου και να κάνω αυτό που θέλω και να μην είμαι υποχρεωμένη. Έτσι είμαι εγώ»

-Τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή σου ο έρωτας;

«Πολύ μεγάλο. Δεν το έχω κρύψει. Ήμουν σε δυνατές σχέσεις. Η τελευταία μου σχέση ήταν 12 χρόνια . Όταν χάλασε μπήκα δυνατά στη δουλειά και νομίζω εκεί έχασα τη μπάλα»

-Είσαι ανοιχτή στον έρωτα;

«Στη φάση που είμαι δύσκολα, αν με ρώταγες αν θα παντρευόμουν θα σου έλεγα όχι»

-Έχεις μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της υγείας σου..

«Μέχρι να γίνει η διάγνωσή μου δεν ήξερα τι είχα, Πέρασα, μπορώ να πω, μια τρέλα. Τώρα όπως βλέπεις Δόξα το Θεό είμαι μια χαρά. Ξαναέκανα ένα βήμα πίσω όταν έχασα τον ανιψιό μου το 2017, διότι είναι αυτοάνοσο αυτό και εννοείται δεν μπορούσα να ελέγξω τη στενοχώρια μου. Δεν σκέφτομαι ότι έχω κάτι, θεωρώ ότι έχω μεγάλη δύναμη μέσα μου και σε κακές μέρες θα σηκωθώ»

-Ποιό είναι το μεγαλύτερο μάθημα που σου έχει δώσει όλη αυτή η περιπέτεια;

«Να λέμε Δόξα το Θεό κάθε μέρα που είμαστε εδώ, που υπάρχουμε. Δεν πρέπει να έχουμε δεδομένη τη ζωή»

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 11:47