Χάρης Σιανίδης: «Η Γωγώ Μαστροκώστα ήρθε στη ζωή μου να μου δείξει τι θα πει να θες να ζήσεις

25.10.2024
Χάρης Σιανίδης: «Η Γωγώ Μαστροκώστα ήρθε στη ζωή μου να μου δείξει τι θα πει να θες να ζήσεις
Papadakis Press
Τα πρώτα χρόνια, το bullying και η απαγόρευση να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τους celebrities

Μια διαφορετική συνέντευξη για τη ζωή του, τις δυσκολίες και το bullying που έχει περάσει αλλά και το outing στη μητέρα του και τη δική της υπέροχη αντίδραση στην εξομολόγησή του, έδωσε ο γνωστός PR man Χάρης Σιανίδης, στον Θέμη Μάλλη και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι ένα παιδί από τη Δραπετσώνα, από μια οικογένεια κανονική. Ναι μεν δεν στερηθήκαμε τίποτα, αλλά δεν υπήρχε πλούτος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν ήμουν μικρός μοίραζα φράουλες με σαντιγί στους celebrities, πριν με ανακαλύψει ο Τσιλιχρήστος. Εγώ να δεις τι bullying πέρασα. Ήταν πάρα πολύ αυστηροί όλοι τότε, ο Τρύφωνας Σαμαράς, πηγαίναμε στη Χαλκίδα, κουβαλούσα τις τσάντες του και δεν επιτρεπόταν να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, τότε με τη Βίκυ Καγιά και όλους αυτούς, καθόμουν στην πόρτα και τους περίμενα, δεν με άφηνε.

Ήμουν κάρακτερ και τότε μου είχε πει ο Τσιλιχρήστος όταν σε αυτή τη δουλειά για να πετύχεις, δεν πρέπει να είσαι πολύ ωραίος. Δούλευα σε μαγαζιά με περίεργα outfit. Ήθελα και τα έκανα, αλλά τα εξαργύρωνα. Δηλαδή ψώνιο ναι, αλλά όχι τσάμπα. Υπήρχε λόγος γύρω από αυτό. Είμαι και του σαλονιού, είμαι και του λιμανιού.

Μου αρέσει και το επτάστερο, αλλά και το ελεύθερο κάμπινγκ. Τον Ιανουάριο του 24 ξεκίνησαν οι κρίσεις άγχους, λίγο πριν από τις κρίσεις πανικού. Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν καθοριστικό άτομο για εμένα. Βρέθηκε σε μία στιγμή της ζωής μου που δεν άντεχα τον εαυτό μου, με αγκάλιασε»

-Άλλα σημαντικά πρόσωπα;

«Σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου είναι και η Γωγώ Μαστροκώστα. Ήρθε στη ζωή μου για να μου δείξει τι σημαίνει να είσαι μαχητής, πραγματικός survivor και να επιβιώνεις, τι σημαίνει να θες να ζήσεις. Δεν ήρθε τυχαία, τίποτα δεν έγινε τυχαία. Ο Τραϊανός Δέλλας, αυτός ο τύπος είναι ένας άγγελος. Ήρθε στη ζωή της για πολύ συγκεκριμένο λόγο»

«Εγώ ήμουν 12 χρόνια μάρτυρας σε ένα θαύμα. Η νόσος της μητέρας μου ήταν νευρολογική και άλλοι αντέχουν 4 και 5 χρόνια και φεύγουν. Ήμουν ερωτευμένος με τη μάνα μου κι αυτό δεν με άφηνε να έρθω κοντά με άλλους ανθρώπους».

-Έκανες φασαρίες;

«Από τα 20 μέχρι τα 30 ήμουν μια “υστερικιά”, φώναζα, κυνηγούσα και γι αυτό έφτασα σε αυτά τα επίπεδα. Θυσίασα τα πάντα για τη δουλειά. Για έρωτα έχω μπει σε κλινική απεξάρτησης. Ήταν πάρα πολύ τοξικό. Φυσικά είμαστε και οι επιλογές μας.

Όταν μίλησα στη μάνα μου το 2013, της λέω “μαμά υπάρχει αυτό το θέμα, είμαι ερωτευμένος, δεν μπορώ να το διαχειριστώ, έχω πρόβλημα, έχω γίνει 75 κιλά, πάω σε ειδικούς, πίνω χάπια, είναι άντρας” η μητέρα μου λοιπόν μου λέει “Χάρη, δεν πειράζει, μαζί θα το αντιμετωπίσουμε”. Ο άνθρωπος αυτός έκανα τα πάντα για να με μισήσει, για φύγω και να σωθούμε και οι δύο»

-Υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου…

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Μπορεί να παντρευόμουν, αλλά δεν είμαι της φανφάρας, του gay pride, δεν είμαι πολύ της αντίδρασης για την αντίδραση. Απεχθάνομαι τους attention hore. Δεν θα μιλήσει εκ μέρους μου κανένας πολιτικός ή influencer που θεωρώ ότι το καπηλεύει. Προτιμώ να μιλήσει η Τζένη Χειλουδάκη, αυτή μπορεί να με καταλάβει περισσότερο».

Τελευταία τροποποίηση στις 25.10.2024 - 19:39