Σιλβέστερ Σταλόνε Βάζει τέλος στην καριέρα του

16.01.2007
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει, όπως όλα δείχνουν... σύνταξη ως ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων της νέας συνέχειας της ταινίας «Ράμπο».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει, όπως όλα δείχνουν... σύνταξη ως ηθοποιός μετά το τέλος των γυρισμάτων της νέας συνέχειας της ταινίας «Ράμπο».

Ο διάσημος ηθοποιός, που θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου να γυρίζει το «Ράμπο 4», αποκάλυψε πρόσφατα ότι θα συνεχίσει να δουλεύει στο Χόλιγουντ, αλλά όχι ως ηθοποιός: «Αφού ολοκληρώσω τα γυρίσματα, μπορώ να δω το μέλλον μου μόνο ως σκηνοθέτης. Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί πολύ από τις τελευταίες κινηματογραφικές δουλειές μου». Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καινούργια συνέχεια της δημοφιλούς σειράς περιπετειών θα ενσαρκώνει το βετεράνο του πολέμου του Βιετνάμ Τζον Ράμπο, που καλείται να διασώσει άμαχο πληθυσμό στην Ταϊλάνδη. Ο 60χρονος ηθοποιός, οι ταινίες του οποίου γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία στα αμερικάνικα ταμεία στη δεκαετία του 70 και του 80, πρόσφατα απέτυχε να αποσπάσει θετικές κριτικές για τις νέες του εμφανίσεις στο κινηματογραφικό πανί. Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι έχει λάβει τα περισσότερα «Χρυσά βατόμουρα» που δίνονται κάθε χρόνο για τις χειρότερες αντρικές και γυναικείες ερμηνείες. Ο κινηματογραφικός «Ρόκι» μάλιστα είναι ο μοναδικός ηθοποιός που έχει κερδίσει τόσα «βατόμουρα» στην ιστορία του θεσμού.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:47