Περισσότερα (δ)

14.11.2006
Ο «επικίνδυνος» πειρασμός - Κώστας Σόμμερ Χολιγουντιανή αντιστοιχία: Kόλιν Φάρελ

Ο «επικίνδυνος» πειρασμός - Κώστας Σόμμερ
Χολιγουντιανή αντιστοιχία: Kόλιν Φάρελ

Σε «κερδίζει» αμέσως εκείνος που τραβάει σαν μαγνήτης τα βλέμματα από την ακατανίκητη γοητεία που εκπέμπει, τον πάντα προσεγμένο τρόπο ντυσίματός του, αλλά και το απίστευτο σεξαπίλ του που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους γύρω σου. Έχει «χτίσει» περίτεχνα την περσόνα του σύγχρονου Καζανόβα και η γνωριμία σου και μόνο μαζί του θα μπορεί άνετα να αποτελέσει αφορμή να γίνεις το επίκεντρο του φθόνου των υπόλοιπων γυναικών στο χώρο.

Η τέλεια εμφάνισή του και η εξαιρετική εφαρμογή από μέρους του όλων των κανόνων ευγενείας και του savoir vivre μπορεί να σε κάνουν να τον ερωτευτείς από την πρώτη ματιά, αλλά θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε: ο ιδιόμορφος αυτός τζέντλεμαν του σήμερα μπορεί να οδηγήσει μια σχέση ή ακόμη χειρότερα ένα γάμο στον γκρεμό! Άλλωστε, υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που ο Τζέιμς Μποντ έχει διαφορετική θηλυκή «σειρήνα» στο πλευρό του σε κάθε νέα ταινία των περιπετειών του.

Ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα άντρα που ίσως... να αγαπά περισσότερο από το κανονικό τις γυναίκες.

Εναλλακτικοί μνηστήρες:
Αλέξης Γεωργούλης, Κώστας Μαρτάκης, Ρίκι Μάρτιν, Τζουντ Λο, Κόλιν Φάρελ, Τσάρλι Σιν, 50 Cent, Τζόρτζ Κλούνεϊ.