Πολυτελές διαμέρισμα στο Λονδίνο

08.12.2006
Στο δρόμο που χάραξαν εδώ και λίγα χρόνια πολλοί Έλληνες τραγουδιστές και μη το επώνυμο ζευγάρι απέκτησε ένα πολυτελές βρετανικού στυλ διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, δίνοντας έναν αριστοκρατικό αέρα στη μέχρι τώρα μοντέρνα ζωή τους.

Στο δρόμο που χάραξαν εδώ και λίγα χρόνια πολλοί Έλληνες τραγουδιστές και μη το επώνυμο ζευγάρι απέκτησε ένα πολυτελές βρετανικού στυλ διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, δίνοντας έναν αριστοκρατικό αέρα στη μέχρι τώρα μοντέρνα ζωή τους.

Το ζεύγος Βανδή - Νικολαϊδη εδώ και αρκετό καιρό οργανώνει μικρά ταξιδάκια-αποδράσεις για τα Σαββατοκύριακα, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο το επιτρέπουν, με σκοπό να βρεθούν στο αγαπημένο τους Λονδίνο. Στη διάρκεια της παραμονής τους λοιπόν στη βρετανική πρωτεύουσα όλες αυτές τις φορές και ακολουθώντας τις επιταγές της νεοελληνικής καλλιτεχνικής κουλτούρας, που θέλει τους επώνυμους καλλιτέχνες να διαθέτουν μόνιμη κατοικία εκεί, συζητούσαν με γνωστό βρετανικό μεσιτικό γραφείο την αγορά μιας έπαυλης. Το συγκεκριμένο γραφείο αναλαμβάνει αγοραπωλησίες διαμερισμάτων και πολυτελών οικοδομημάτων και το πελατολόγιό του απαρτίζεται από την «αφρόκρεμα» όχι μόνο διάσημων καλλιτεχνών, αλλά και πάμπλουτων επιχειρηματιών από όλο τον κόσμο.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε ύστερα από αρκετό ψάξιμο και πριν από λίγες μέρες λέγεται ότι το όνειρο του επώνυμου ζευγαριού έγινε πραγματικότητα. Πρόκειται για την αγορά ενός πολυτελούς διαμερίσματος με άκρως βρετανικό στυλ, επιπλωμένου και διακοσμημένου με ύφος που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τη Δέσποινα Βανδή ή το σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη. Οι δύο σταρ, που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα της εγχώριας σόουμπιζ, μας έχουν συνηθίσει σε μια ζωή πολύ μοντέρνα, κάτι που επιβεβαιώνουν διαρκώς με το ντύσιμό τους αλλά και με τις μέχρι τώρα επιλογές τους γενικότερα.

Τόσο το σπίτι τους στη Φιλοθέη και τα αυτοκίνητά τους όσο και οι επαγγελματικές τους κινήσεις είναι άκρως προχωρημένα...

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να κάνουν στροφή 180 σε ύφος και από κοινού επιλέγουν διαφορετική κουλτούρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ακόμα και ο οικιακός εξοπλισμός του νέου διαμερίσματος του ζευγαριού παραπέμπει σε βικτοριανό στυλ και σε παλιότερες εποχές, μια μόδα που είναι σήμα κατατεθέν των εσωτερικών των κλασάτων σπιτιών της Αγγλίας. Είναι το αγαπημένο στυλ πολλών αστέρων της μουσικής και του κινηματογράφου και αυτόν το διακοσμητικό ρυθμό έχει όλο το εσωτερικό της έπαυλης της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι.

Μάλιστα, αυτό ήταν που τους ξετρέλανε και πήραν την απόφαση να αγοράσουν το «πακέτο». Η τιμή του διαμερίσματος ανέρχεται στα 650.000 ευρώ, μια μικρή περιουσία, που όμως στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη μάλλον δεν φαίνεται ως τέτοια.

Αυτό είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ το αγαπημένο ζευγάρι και πλέον περιμένουν πώς και πώς να περάσουν ευτυχισμένες γιορτές και να τους βρει ο καινούργιος χρόνος μαζί με την αγαπημένη τους κορούλα στο Λονδίνο και το σπίτι των ονείρων τους.

Ρ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 21:14