Το τέλος μιας φιλίας

30.08.2010
Πιο πολύ χαλάει τη φιλία μας η δημοσιότητα παρά τη φτιάχνει. Εμένα δεν μου αρέσει να με φωτογραφίζουν, ο Αντώvης δεν έχει πρόβλημα, είναι πιο χαλαρός». Αυτά τα λόγια του Νίκου Βέρτη σε κυριακάτικη εφημερίδα ίσως να ήταν προφητικά, ίσως όμως και να προμήνυαν ό,τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου με διαφορά μιας βραδιάς έκαναν πρεμιέρα και οι δύο τραγουδιστές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, οι σχέσεις Νίκου Βέρτη και Αντώνη Ρέμου ήταν ψυχρές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά πλέον οι δύο πολύ καλοί φίλοι δεν μιλάνε! Έχουμε να κάνουμε με το τέλος μιας φιλίας; «Πολύ πιθανόν», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ άνθρωπος που γνωρίζει και τους δύο αρκετά καλά.

Τι έχει συμβεί όμως; Οι φήμες λένε πως ο Νίκος Βέρτης είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση του μέχρι πρόσφατα κολλητού του να κάνει πρεμιέρα μία μόλις μέρα μετά τον ίδιο, αν και γνώριζε εδώ και πολύ καιρό την απόφασή του για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι άλλοι, που εκφράζουν αντίθετη άποψη... Λένε πως γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είχε προτείνει στους δύο φίλους να εμφανιστούν μαζί, ωστόσο ο Νίκος Βέρτης ήταν αυτός που αρνήθηκε.

Η ψυχρότητα μεταξύ των δύο τραγουδιστών επιβεβαιώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο «Όραμα». Μάταια περίμεναν οι κοινές τους παρέες τον Αντώνη Ρέμο σ’ ένα απ’ τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού. Αν και η πρεμιέρα του Ρέμου στο «Politeia live clubbing» ήταν το επόμενο βράδυ, εκείνος δεν έδωσε τελικά το «παρών» στην πρεμιέρα του Βέρτη. Οι επόμενες μέρες κύλησαν με τους κοινούς φίλους των τραγουδιστών να μοιράζουν το χρόνο τους ξεκινώντας από το ένα νυχτερινό κέντρο και καταλήγοντας στο άλλο. «Δεν ήθελαν να κακοκαρδίσουν κανέναν, ούτε φυσικά να εμπλακούν σε ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους, καθώς ούτε ο Αντώνης αλλά ούτε και ο Νίκος έχουν δώσει λαβές για σχόλια. Όλοι ελπίζουν να τα ξαναβρούν», μας είπε πρόσωπο που γνωρίζει και τους δύο αρκετά καλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση της Νατάσσας Θεοδωρίδου, η οποία επισκέφθηκε όχι μόνο τα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται Ρέμος και Βέρτης, αλλά και το τρίτο, όπου έκανε πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος. Μάλιστα, η λαϊκή τραγουδίστρια στο «Όραμα» εμφανίστηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, όπου ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Βέρτη και το καινούργιο τους ντουέτο «Ένα φίλο να βρω». Στίχος με νόημα τόσο για τον Βέρτη όσο και για τον Ρέμο.