Γέννησε η Κέιτ: Μάθε τις πρώτες λεπτομέρειες

23.04.2018
Γέννησε η Κέιτ: Μάθε τις πρώτες λεπτομέρειες
Πριν από τις 6 τα ξημερώματα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου μπήκε στο μαιευτήριο η δούκισσα του Κέιμπριτζ και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, 3,800 κιλά!

Η Κέιτ, ή Κάθριν στο πιο επίσημό της, και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, υποδέχτηκαν τον πρωτότοκό τους, πρίγκιπα Γεώργιο στις 22 Ιουλίου 2013 και την πριγκίπισσα Σάρλοτ στις 2 Μαΐου 2015. Σήμερα, ήρθε στη ζωή ακόμη ένας πρίγκιπας! Και τα τρία παιδιά γεννήθηκαν στο St Mary's Hospital στο Πάντινγκτον και συγκεκριμένα στη ιδιωτική πτέρυγα Lindo, εκεί όπου, για την ιστορία, είχαν γεννηθεί και ο μπαμπάς Γουίλιαμ (στις 21 Ιουνίου 1982) και ο θείος Χάρι (στις 15 Σεπτεμβρίου 1984)

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter.

"Η Αυτού Υψηλότης, δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 11.01 πμ. Το μωρό ζυγίζει 3.800 κιλά. Ο δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών για τη γέννηση. Η Αυτού Υψηλότης και το παιδί της χαίρουν άκρας υγείας".

Και στη συνέχεια, με δεύτερο τιτίβισμα έγινε γνωστό ότι η βασίλισσα, ο δούκας του Εδινβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δυο οικογενειών ενημερώθηκαν για το χαρμόσυνο αυτό νέο.

Ο νέος μικρός πρίγκιπας, που είναι το έκτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισσάβετ, παίρνει στην 5η θέση στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού Κάρολο, τον μπαμπά Γουίλιαμ και τα αδέλφια του, Γεώργιο και Σάρλοτ, αφήνοντας στην 6η τον θείο Χάρι.

Μέχρι να δούμε την επόμενη πρώτη επίσημη οικογενειακή φωτογραφία της οκογένειας, ας θυμηθούμε την τελευταία τους ως "τετράδα", όπως δόθηκε πρόσφατα από το παλάτι.

Αναμένοντας την έξοδο της Κέιτ από το μαιευτήριο, που βάσει ιστορικού δεν θα αργήσει πολύ, ας θυμηθούμε τις δυο προηγούμενες, όταν πήρε στο σπίτι τον Γεώργιο και τη Σαρλότ. Στο πλευρό της, πάντα ο Γουίλιαμ.