Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον πρίγκιπα Harry

30.05.2019
Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο της βασίλισσας Ελισάβετ για τον πρίγκιπα Harry
Όλα τα έχει βάλει σε πρόγραμμα η γιαγιά για τον εγγονό.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πολλά ταλέντα και ένα από αυτά είναι να εντοπίζει τα θετικά χαρακτηριστικά κάποιου, ειδικά ενός ατόμου που βρίσκεται μέσα στη βασιλική οικογένεια και να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι έγινε και με τον πρίγκιπα Harry.

Μπορεί τώρα πια ο δούκας του Sussex να ζει μια πιο ήρεμη ζωή δίπλα στη σύζυγό του, Meghan και το νεογέννητο αγοράκι τους, όμως το πάλαι ποτέ party-boy είχε το δικό του μερίδιο σε... σκανδαλάκια!

Ό,τι κι αν έκανε στο παρελθόν, ωστόσο, ο Harry παρέμεινε αξιαγάπητος λόγω της φύσης του που διακρινόταν από χιούμορ, αυτοπεποίθηση και γλέντι. Το έβλεπε αυτό η γιαγιά Ελισάβετ και αποφάσισε να τον "χρησιμοποιήσει" για να ανεβάσει το θεσμό της μοναρχίας στα μάτια του κοινού.

Στο ντοκιμαντέρ του ITV για τα 30 χρόνια του Harry, ένας βασιλικός ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι η Αυτής Μεγαλειότητα γνώριζε πολύ καλά τη λίστα των δημοφιλών στο κοινό, χαρακτηριστικών του δούκα του Sussex και ήθελε ο εγγονός της να συνεχίσει να κάνει τη ζωή αυτή.

Ο βασιλικός ρεπόρτερ εξηγούσε στο ντοκιμαντέρ, ότι η βασίλισσα ήθελε να χρησιμοποιήσει τη γοητεία και την ικανότητα του Harry να κερδίζει τους ανθρώπους, προς όφελος του Στέμματος.

Το σχέδιο που έχει η Βασίλισσα γι 'αυτόν, και κατά συνέπεια το Παλάτι αλλά και η κυβέρνηση, είναι να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο ταλέντο που έχει ο Harry με τη διπλωματία. Μπορεί να κερδίζει τους ανθρώπους όπως κανένας άλλος πολιτικός, όπως κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Με αυτή την τοποθέτηση συμφώνησε και η φημισμένη βασιλική ρεπόρτερ Ingrid Seward, λέγοντας: «Ο Harry είναι απίστευτα γοητευτικός όταν τον συναντάς – έχει πολύ πλάκα».

«Μου θυμίζει πραγματικά τη μαμά του, είναι εύστροφος».

Έχει συγκεκριμένο ρόλο, λοιπόν, ο Harry και είναι σημαντικός. Προφανώς μέσα σε αυτό το πλαίσιο του "ανοίγματος" προς το ευρύτερο κοινό εντάσεται και η σχέση του πρίγκιπα με τη σύζυγό του, που έφερε, έτσι κι αλλιώς άλλη πνοή στο παλάτι -με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, γιατί η Meghan έχει δεχτή και πολλή αρνητική κριτική μέχρι στιγμής.

Νέα εποχή για τη βρετανική βασιλεία, λοιπόν, μέσω του Harry. Αυτό είναι το σχέδι τους βασίλισσας για τον μικρό της εγγονό!