Meghan και Harry: Η δημόσια διάψευση που τους αφορά άμεσα

30.08.2019
Meghan και Harry: Η δημόσια διάψευση που τους αφορά άμεσα
Ειπώθηκαν πολλά και κάποιος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Χθες, κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που ήθελε τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να επισκέφτηκαν μαζί με τον γιο τους, Archie, μια γνωστή pub στο χωριό Winkfield ονόματι The Rose & Crown.

Δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun μετέφερε ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδρομής που έκαναν οι Sussexes στο Berkshire ενώ περιγραφόταν με λεπτομέρειες το τι συνέβη εκεί.

"H Meghan κρατούσε τον Archie στην αγκαλιά της την περισσότερη ώρα. Ο νεαρός ήταν απίθανος. Δεν άκουσα τη φωνή του όση ώρα ήταν εκεί", μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι "o Harry και η Meghan κουβέντιαζαν συνέχεια όπως κάθε φυσιολογικό ζευγάρι και γελούσαν πολύ".

Το δημοσίευμα κατέληγε στο ότι οι υπόλοιποι πελάτες της Pub δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία της royal οικογένειας. "Μόνο το προσωπικό τους κατάλαβε, όμως κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους"

Μάλιστα...

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και σήμερα ήρθε η επίσημη διάψευση από τους υπεύθυνους της Pub. Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της Τhe Rose & Crown στο BAZAAR.com οι αναφορές που θέλουν τον πρίγκιπα Harry, τη Meghan Markle και τον Archie να έχουν επισκεφτεί την pub είναι αναληθείς.

Τώρα τι συνέβη και πώς μπερδεύτηκε το πράγμα ουδείς γνωρίζει. Πάντως, οι Sussexes δεν βρέθηκαν ποτέ στην Pub Τhe Rose & Crown στο Winkfield, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοί της.

Σε αυτό το σημείο θυμόμαστε ότι η Kate και η Charlotte εθεάθησαν όντως σε μια pub. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο να θυμηθείς κι εσύ.