«Ήμουν Markle πριν από αυτήν»: Η Samantha Markle απαντά στα απαξιωτικά σχόλια της αδελφής της, Meghan

10.03.2021
«Ήμουν Markle πριν από αυτήν»: Η Samantha Markle απαντά στα απαξιωτικά σχόλια της αδελφής της, Meghan
H αδελφή της δούκισσας του Sussex παίρνει δημόσια θέση μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Meghan στην Oprah. Σημειωτέον ότι οι δυο γυναίκες έχουν να δουν η μία την άλλη πάνω από μια δεκαετία.

H Samantha μοιράστηκε τις σκέψεις της δίνοντας μια συνέντευξη στο Inside Edition (μέσω του Us Weekly), και είπε: «Η αλήθεια αγνοήθηκε εντελώς και παραλείφθηκε. Δεν ξέρω πώς μπορεί να λέει για μένα, “δεν την γνωρίζω” και ”ήμουν μοναχοπαίδι”. Έχουμε μαζί φωτογραφίες από τη διάρκεια της ζωής μας. Λοιπόν, πώς μπορεί να λέει ότι δεν με ξέρει»;

Η Meghan είχε προηγουμένως μιλήσει με την Oprah για την ετεροθαλή αδελφή της, λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι σκληρό να “τα λες όλα”, όταν δεν με ξέρεις» και «μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι», προσθέτοντας, «Την τελευταία φορά που την είδα πρέπει να ήταν τουλάχιστον 18, 19 χρόνια πριν και πριν από αυτό, 10 χρόνια πριν».

Η Samantha επίσης αναφέρθηκε στον ισχυρισμό της Meghan ότι «άλλαξε [η Samantha] το επώνυμό της σε Markle όταν μπήκε στα 50 της ... μόνο όταν άρχισα να βγαίνω με τον Harry».

«Ήμουν Markle πριν από αυτήν», είπε, παραθέτοντας μια φωτογραφία από μια αίτηση που έκανε για να αλλάξει το όνομά της σε Markle το 1997. «Νομίζω ότι ήταν περίεργο που είπε ότι άλλαξα το όνομά μου μόλις εκείνη γνώρισε τον Harry. Το όνομά μου ήταν πάντα Markle».

Εντάξει! Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ξεκάθαρο ότι η Meghan και η Samantha δεν έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή και δεν είχαν ούτως ή άλλως για αρκετό καιρό, οπότε φαίνεται λίγο περίεργο ότι η Samantha ένιωσε την ανάγκη να γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο για την αδελφή της. Έτσι λέμε εμείς τώρα…

N. M.