Τελικά κόλλησε και η βασίλισσα Ελισσάβετ κορονοϊό - Ευτυχώς, λένε, τον περνά ελαφρά

20.02.2022
Τελικά κόλλησε και η βασίλισσα Ελισσάβετ κορονοϊό - Ευτυχώς, λένε, τον περνά ελαφρά
Ακόμη μία... κορόνα για την 95χρονη μονάρχη της Βρετανίας -πολύ διαφορετική από αυτές που έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, βέβαια!

Μετά τον γιο της, πρίγκπα Κάρολο και τη νύφη της, Camilla, ήρθε και η σειρά της βασίλισσας Ελισάβετ να νοσήσει από κορονοϊό, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι.

Μπορεί η Βρετανία να οδεύει προς την κατάργηση των περιορισμών απέναντι στην Covid 19, όμως η βασίλισσα την "πάτησε" τώρα στο τέλος. Αμέσως μόλις ο διάδοχος είχε βρεθεί θετικός είχε επιβεβαιωθεί ότι είχε συναντηθεί με τη μητέρα του και με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων μέσα στο παλάτι του Windsor, η δική της νόσηση θεωρούνταν πια θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκιγχαμ η 95χρονη Ελισάβετ "παρουσιάζει ελαφρά συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και η ίδια περιμένει να αναρρώσει πλήρως σύντομα ώστε να αναλάβει ξανά τις υποχρεώσεις της".

Η χρονιά αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μακροβιότερη μονάρχη της Ευρώπης καθώς φέτος γιορτάζει το πλατινένιο ιωβηλαίο της, δηλαδή την 70ή επέτειο από τη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο.

Περαστικά.