The Crown: Όταν η Καμίλα γνώρισε την... Καμίλα

09.03.2022
The Crown: Όταν η Καμίλα γνώρισε την... Καμίλα
Μία "ιστορική" συνάντηση μεταξύ της δούκισσα της Κορνουάλης και της ηθοποιού που την υποδύθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία "The Crown" κατέγραψαν οι κάμερες!

Σα να τα έβλεπαν διπλά χθες στο Clarence House όπου η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου έδωσε μια δεξίωση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας καθώς ανάμεσα στις καλεσμένες της ήταν και η Emerald Fennel.

Η 36χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι εκείνη που υποδύθηκε τον ρόλο της 74χρονης, σήμερα, Καμίλα στην 3η και 4η σειρά της εμβληματικής σειράς του Netflix, The Crown.

Η ηθοποιός δεν είχε κρύψει την αγωνία της πριν από τη συνάντηση, όμως στο τέλος μοιράστηκε τον θαυμασμό της για τη δούκισσα της Κορνουάλλης ειδικά "ως προς τη χάρη και το χιούμορ" με τα οποία αντιμετωπίζω όλη τη δημόσια ζωή της.

Στη συνάντηση συμμετείχαν γυναίκες από όλους τους επαγγελματικούς τομείς της Βρετανίας όμως, η στιγμή που η Καμίλα συνάντησε την Καμίλα "έκλεψε την παράσταση".

Από ότι φαίνεται, βέβαια και η δούκισσα απόλαυσε τη στιγμή, εμφανίστηκε απολύτως προετοιμασμένη και αντιμετώπισε την "πρόκληση" με πολύ χιούμορ. Καθώς καλοσώριζε τις προσκεκλημένες της την ακούσαμε να λέει: "Νιώθω μεγάλη ανακούφιση να ξέρω ότι σε περίπτωση που χαθώ κάποια στιγμή, το φανταστικό alter ego μου είναι εδώ για να αναλάβει". Υπογραμμίζουμε, βέβαια την επιλογή της λέξης "φανταστικό" ("fictional") καθώς, προφανώς, το παλάτι βρήκε ακόμη μία ευκαιρία να τονίσει ότι το σενάριο του The Crown δεν έχει βάση στην πραγματικότητα, όπως έχει επανειλημμένα υποστηρίξει.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, το όλο συμβάν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα.