Και το όνομα αυτής Βαλέρια!

03.10.2008
Με ένα πλατύ χαμόγελο έφτασαν την Κυριακή το μεσημέρι στο «Ιsland» στη Βάρκιζα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος για τα βαφτίσια του τρίτου τους παιδιού.

Με ένα πλατύ χαμόγελο έφτασαν την Κυριακή το μεσημέρι στο «Ιsland» στη Βάρκιζα η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος για τα βαφτίσια του τρίτου τους παιδιού. από τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Νονές της μικρής, που πήρε το όνομα Βαλέρια, η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα. Μια κουμπαριά που είχε κανονιστεί από πολύ νωρίς, όταν η Τζένη εξέφρασε την επιθυμία της, αν το παιδί ήταν κορίτσι, να το βαφτίσει αυτή. «Το παρήγγειλε, λοιπόν, και είναι δικό της», όπως είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη. Όλα ήταν οργανωμένα τέλεια μεχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η εκκλησία ήταν λιτά στολισμένη, με το ροζ, το φούξια και το λιλά να κυριαρχούν, ενώ οι μπομπονιέρες είχαν έρθει από το Παρίσι... Ήταν ένα κεράκι με ένα φιλντισένιο κουφέτο από πίσω. Ανάμεσα στους καλεσμένους η Αγάπη Βαρδινογιάννη, η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μαρακάκη, οι οποίοι φαίνεται να μετράνε αντίστροφα μέχρι την ημέρα του γάμου τους, που, μάλλον, θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα τέλη του 2008, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Ανδρέας Φουστάνος, η Έλλη Κοκκίνου με το σύζυγό της, ενώ η Έλλη Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή ήταν οι τελευταίοι που έφτασαν. Ακόμη ήταν εκεί η Αλεξάνδρα Καπελετζή με το σύζυγό της Μάκη Σεργιάτο και τους γιους τους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Τζίνα Αλοιμόνου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Λίτσα Πατέρα, ο Νίκος Μουρατίδης, η Ναταλία Γερμανού με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Τζώνης Καλημέρης με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, η Ντέπυ Γκολεμά και ο Γιώργος Αυτιάς. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης ο Ηλίας Ψινάκης, ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο Μανούσος Μανουσάκης, η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Άλκηστη Μαραγουδάκη, ο Στράτος Μαρκίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Άση Μπήλιου, η Φαίη Σκορδά, η Νανά Παλαιτσάκη, ο Γιώργος Λεβέντης, η Άννα Ανδριανού, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο Άγγελος Πυριόχος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πολλοί ακόμη, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι η Βαλέρια είναι φτυστή η μαμά της.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, χαμογελούσε συνέχεια, φιλούσε τρυφερά το κεφαλάκι της κορούλας της και καμάρωνε περήφανη και συγκινημένη. Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι με ειδικά διαμορφωμένο χώρο με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς για τα παιδιά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης δεν δίστασε να παραδεχθεί πως στα σχέδιά της είναι και τέταρτο παιδί.