Κέβιν Φεντερλάϊν: Αγαπώ ακόμη την Μπρίτνεϊ!

04.12.2008
Ο Κέβιν Φιντερλάϊν αγαπάει ακόμη την πρώην γυναίκα του Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αν και έδωσαν μάχη στα δικαστήρια για το διαζύγιο.

Το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα ουδείς... θα πούμε παραφράζοντας τη γνωστή ρήση. Καθώς φαίνεται, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ, μόλις μυρίστηκε την επάναδό της, αποφάσισε να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο κάνοντας δηλώσεις για το παρελθόν του με την 27χρονη, πλέον σταρ.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, αγαπάει ακόμη την πρώην γυναίκα του Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αν και έδωσαν μάχη στα δικαστήρια για το διαζύγιο. Το ζευγάρι χώρισε το Νόεμβριο του 2006, και από τότε βρίσκονται στα μαχαίρια, με την Μπρίτνεϊ να τα βάζει με τον εαυτό της που παντρεύτηκε τον χορευτή.

Αλλά ο Κέβιν που μοιράζεται μαζί της την κηδεμονία των γιών τους. Σον Πρέστον και Τζέιντ Τζέιμς, δεν κρατάει κακία στην πόπ σταρ, και θα την αγαπάει για πάντα, όπως είπε στο περιοδικό "People" : "Το ότι δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπώ. Νοιάζομαι για εκείνη. Θέλω να είναι καλά στην υγεία της και να πραγματοποιεί τους στόχους της".

Συνεχίζοντας ο πρώην χορευτής αντικρούει τις κατηγορίες ότι ήταν δική του απόφαση να χωρίσουν: "Είναι δύσκολο να είσαι παντρεμένος και όταν έρχεται ένα παιδί και ακόμη ένα, όλα αλλάζουν. Για μένα ήταν προτεραιότητα τα παιδιά. Δεν αγνοούσα την Μπρίντει, αλλά πάνω απ΄όλα ήταν πάντα τα παιδιά.

Είχαμε προβλήματα συνεννόησης, έκανα όμως ότι μπορούσα για να εξομαλύνω την κατάσταση, προσπαθούσα να μην της δίνω δικαιώματα, αλλά εκείνη πήγε πίσω από την πλάτη μου και ετοίμασε αίτηση διαζυγίου".

Ο Κέβιν είχε επίσης το φόβο ότι μπορεί να μην ξαναδεί τα παιδιά του μετά το χωρισμό: "Η πρώτη ερώτηση που έκανα στους δικηγόρους ήταν: 'Θα ξαναδώ τα παιδιά μου;'

Τους είπα ότι θα ξοδέψω ακόμη και το τελευταία δεκάρα μου για να είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μου θα είναι καλά. Μόνο αυτό είχε σημασία. Δεν ήξερα πόση δύναμη είχε η Μπρίτνεϊ. Αυτό με τρόμαζε".

Ο πρώην άντρας της "πριγκίπισσας της ποπ", θυμάται και το βράδυ του Ιανουαρίου που η Μπρίτνει μετά από νευρικό κλονισμό βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική: "Ήταν από τις χειρότερες στιγμές της ζωή μου. Ανησυχούσα πολύ γιατί νοιαζόμουν γι΄αυτήν".